- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
U mnie 1P nie powoduje praktycznie żadnego bodyloadu, jak brałem 100 mcg + 30 mg miprocyny imbir znióśł BL do zera, więc podejrzewam, że u Ciebie będzie podobnie. Lokomotiv z imbirem znosi całkowicie bodyload przy homipcie u mnie, zniósł nawet większość bodyloadu przy 900 mg DXM
----------------
o czowiekiu co tu się dzisiaj stało wymykka się slowom w tej chwili (podróż życia, na złe i da dobre, wzloty upadki, ego już nie martwe a rozłożone analitycznie na wibrujace struny życia) rozmowy z absolutem (z samym sobą?) uczucie geniuszu i szaleństwa podzielone brzez zero
jeśli pogubię tych skrawkóch histori to moe popełnie pierwszy ever trip raport, bo chyba to był prawdziwy leivechanging trip jakiego potrzebowałem
Scalono. taurinnn
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.