Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
Dlaczego jednocześnie odpowiadasz i pytasz o MXE+THC?
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Co do mixow ze stymulantami i BK daleko nie musisz szukac :)
50 mg IM MXE + MDAI nie pamietam w jakiej dawce , gosc zdrowy i niestety miał pecha bo zmarł na serce ale nie pamiętam czy było to spowodowane niedokrwienniem czy czymś innym.

Więc prawdopodobieśtwo ze pierdolniesz w kalendarz po takim połaczeniu jest bardzo wysokie !!
  • 3206 / 176 / 0
A miałem dzisiaj walić MXE. Przestraszyłeś mnie.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
Ja robiłem miksa MXE+brefedron i było mega zajebiście.
  • 574 / 3 / 0
MXE+THC wywołało u mnie średnio grubą bombę bez euforii, żadnych cevów/oevów. Krótko mówiąc bieda na maksa.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 2 / 0
opak - z tego co czytalem to 100 mg MXE i 400 mg mdai domieńśniowo - zgon, jedyny jak na razie z tego co wiem przy dosyc potężnych dawkach. Ale czytalem już tr o mieszaniu MXE z bk i było wporzadku. Jakby nie było warto byc ostrożnym ;)
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2011 przez skalar1, łącznie zmieniany 2 razy.
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 1959 / 56 / 0
A np. MXE z 4-HO-MET'em domięśniowo razem?
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 1558 / 18 / 0
Limitbreaker pisze:
Dlaczego jednocześnie odpowiadasz i pytasz o MXE+THC?
Bo pisałem zajebany, e? ;p
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 992 / 25 / 0
Thirteen pisze:
A np. MXE z 4-HO-MET'em domięśniowo razem?
Ja bym ładował. 15 hometa i 30-40 mxe
  • 857 / 2 / 0
Sprawa identyczna prawie jak z DXM
MXE + jaranie jest bardzo spoko.
MXE + tryptaminy tez jest bardzo spoko.
Uwaga! Użytkownik Raoull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.