22 października 2025tajemniczy25 pisze: Ja ostatnio brałem pierwszy raz meth w dawkach 30-50mg i tak jak nep w takich dawkach daje dopaminę tak ta meth o wiele słabiej.Czy meth tak ma działać a odczucia dopaminy są inne niż przy nepie który dużą ilość uwalnia ale w znacznie krótszym czasie?Czy może po prostu słabo aktywny temat?Była w formie kryształu,nie czułem zapachu jego ale po rozkruszeniu nagle czuć intensywny,taki nieprzyjemny i ostry chemiczny zapach?Przy sniff też było czuć powiew tego zapachu w gardle.Dorzutki nie podbijały wgl znacząco dopaminowego rushu ale skutki uboczne fizyczne już windowały ku górze i organizm mówił nie chce więcej.
Ogólnie tyle się naczytałem o meth że mózg zalewa dopamina i po tych 50mg spodziewałem się jakiegoś efektu wow a po prostu było tak jakoś nijak,może słabo aktywna?Vendor zapewnia że jest na efedynie i widzę że pożywne opinie wleciały w jego temacie.Dobrej jakości amph robi na mnie większe wrażenie jak ta meta.Brało też dwóch znajomych i stwierdziło że to jakiś badziew,że coś czuć ale bez szału.Nie biorę często stymulantów,zdarza się 1-2 razy w miesiącu i zazwyczaj jest to amfetamina.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.