Poszliśmy kawałek dalej, wyciąga szkło normalne takie jak u nas palą z nich szuwaks.
Normalnie z tego szkła mi przypalała, czyste szkło widać kropelka leci, mówi ciągnij. 2 buchy.
Zrozumiałem dlaczego to sieje takie spustoszenie. To jest zalewanie mózgu dopaminą (której myślałem że praktycznie nie mam bo amph z mojego źródła, jak któryś spróbował, to po 5 min stwierdził że jest w stanie poskładać lokomotywę)
Stare dobre ścierwo jak za dawnych lat. Ale meth, działa inaczej. Jak już tutaj ktoś kiedyś pisał, nie siada tak na ciało, ale przygniata umysł)
Wziąłem od niej torbę, bo u mnie w okolicy tego nie Ma tylko gównoketony.
1cmx1mm w klamkę wykurw niesamowity. Nabita dupa od szkła...
No ciężko to opisać, nawet ziomkowi który też na tym sorcie amph co ja kreśli, nie umiał pojąć że meth jest inną potęgą niż amph.
Worka już dawno nie ma wróciłem do domu i spaliłem cały
Kurwa nie wiem czy w to brnąć...
Spróbował bym jeszcze, ale jak również ktoś tu napisał
Tego nie spróbujesz. Po prostu jak spróbujesz to będziesz to robił, jeden rzadziej drugi non stop codziennie, bo jak przypominam sobie ten moment wypuszczenia dymu, to umysł nie daje spokoju.
Czy ktokolwiek z was (pytam wyłącznie użytkowników piko/amph)
Uważa że da się to konsumować spontanicznie? Weekend, potem za miesiąc itp)
Bo ja nie jestem pewien.
Majac doświadczenie 2 lata z nG, GBL w długich cugach np 5 miesięcy, powiedziałem sobie że to pierdole, rok już tego nie piję i potrafię nie myśleć o tym. Ale z piko chyba może być gorzej
Na dworcu to połowa młodych ludzi zrobiona w chuj się kręci, mieszkają tam, źle to dla mnie wyglądało.
23 stycznia 2024serotoninowy pisze: @wez_sie_ogarnij Nie próbowałem meth, amfy bardzo dobrej jakości przejadłem bardzo dużo jeszcze w latach przed 2010r "Dopalaczami" ale wypowiem się. Dlaczego bo spróbowałem niedawno waporyzacji alfy, a Ty zdaje się do tego pijesz. Więc zadam Ci pytanie czy nie myślisz ciągle o tym że walnąłbyś bucha? Teraz sobie odpowiedz czy można "weekendowo" Pozdrawiam. Jeśli będziesz miał towar to gwarantuję że go zvapujesz![]()
Jak już ogarnę temat [cut] to pewnie sztukę crystal meth sobie zamówię. Innego dojścia nie widzę
poza s+ o źródłach nie rozmawiamy - detronizator
Mete bym wziął jakby ktoś posypał.
lossu pisze:@wez_sie_ogarnij jeśli chodzi o wpływ cristal meth na śluzówkę w porównaniu do cathinones? Mniej żre?
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
23 stycznia 2024Hash_Oil pisze:A widziałeś badania wpływu meth na śluzówkę?lossu pisze:@wez_sie_ogarnij jeśli chodzi o wpływ cristal meth na śluzówkę w porównaniu do cathinones? Mniej żre?
Znam dwoch 60 latków fetujących od 15 roku życia i żyją. Obawiam się że gdyby to było piko, nie wyglądali by tak. Albo wcale by nie wyglądali
następny post tego typu = warn
Pozdrawiam ncux
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Międzynarodowy gang narkotykowy rozbity. Lider wpadł w Hiszpanii dzięki danym z FBI
Prokuratura Okręgowa w Tarnowie skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko czterem członkom zorganizowanej grupy przestępczej, która na masową skalę przemycała narkotyki z Hiszpanii do Polski. Szajka, kierowana przez poszukiwanego Europejskim Nakazem Aresztowania Michała J., miała wprowadzić na czarny rynek narkotyki o wartości ponad 13 milionów złotych. Kluczowym dowodem w sprawie okazały się materiały z rzekomo bezpiecznego komunikatora ANOM, które polskim śledczym przekazało amerykańskie FBI.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.