Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2031 / 241 / 0
Ja kupiłem kilka sztuk na allegro, koło 5zł. Nazywało się to oil pipe. Zwykła okrągła bańka z dużą dziurką. Wtedy potrzebowałem lufki do DMT, więc to oczywiste, że musiały być na allegro i to w dobrej cenie do tego :)

Tu jest drogo, ale to co trzeba https://vaporshop.pl/pl/lufki/1194-oil- ... łówką.html
  • 5801 / 1192 / 43
Do synt. kanna słabo się to nadaje.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3 / 2 / 0
u mnie w lokalnym sklepie z e-fajami/lufkami itd. właśnie wprowadzili do sprzedaży meth pipe i inne fajne bajery
akurat wtedy kiedy sobie ogarnąłem meth po raz pierwszy :D zgraliśmy się
na allegro można je kupić też bardzo łatwo i tanio, ale wiadomo że najlepiej jest mieć na miejscu pod ręką i móc kupić w ciągu kilku minut
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Legalna marihuana tańsza niż u dilera, egzotyczne smaki. Jak rynek radzi sobie z obostrzeniami

Po przepisach utrudniających frywolne przepisywanie "zioła" jego spożycie rośnie - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. W pierwszej połowie 2025 r. sprzedano więcej surowca niż w analogicznym okresie ub.r. Ograniczenia nie zdołały zahamować popytu i podaży, a rynek adaptuje się do restrykcji.