Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Które z poniższych NEGATYWNYCH efektów występują u Ciebie najczęsciej i w największym nasileniu :
mdłości, ból brzucha, wymioty, biegunka ( ogółem problemy żołądkowe )
276
31%
zaburzenia koordynacji ruchowej : robowalking, drgawki, roztrzęsione kończyny, skurcze mięśni itp
151
17%
zaburzenia koordynacji wzrokowej : podwójne widzenie, BLUR, desynchronizacja gałek ocznych itp.
91
10%
psychiczny wpierdol/moralniak, paranoje,schizy, psychozy itp ( czyli : oni tu są i na mnie polują )
80
9%
przyspieszenie akcji serca, podniesione ciśnienie, uczucie przesadnego gorąca, gorączka,
72
8%
reakcja histaminowa, swędzenie/igiełki - alergia
75
9%
problemy z oddawaniem moczu, parcie na pęcherz - brak efektów
47
5%
myśli samobójcze, złe tripy o zagrożeniu dla życia lub zdrowia .
27
3%
ból głowy, ciśnienie w głowie, rozpad mózgu na cząsteczki ( ogółem fizyczne hujnie w głowie )
60
7%

Liczba głosów: 879

ODPOWIEDZ
  • 126 / 3 / 0
ja od siebie, ze tak powiem, weterana dodam wazny szczegol

jadac z deksem na gape przez dobre 2-3 lata ( raczej nie czesciej niz co tydzien ) a nastepnie opanowujac sie i odstawiajac ( po prostu przeszla mi na niego ochota ) dorobilem sie nieprawdopodobnie glebokiej depresjii z ktorej stopniowo wyprowadzily mnie atypowe neuroleptyki i ssri. Ale raczej juz akurat do niego nie wroce.
  • 320 / 6 / 0
Tak samo dokładnie jak Abli + słyszałem głośne szumienie w uszach lub głowie.No i wtedy zaczynam czuć lęk tym bardziej ze czasami mam powód do obawiania sie Syndromu S.(wtedy miałem powód:D).
Zdarza mi sie ze ,na, parcie na pęcherz to osłabia faze?
Co to jest BLUR z oczami? co to za efekt?

Chodzić nauczyłem się już dawno temu dlatego. Wybieram muze na dzisiaj. :yay:

ps. pisałem ze nienawidzę gorąca po DXM? jakby był na to sposób to zajebiscie by bylo w ogole z tymi objawami co opisałem,bo swędzenia można sie pozbyć przez zyrtec[antyhistaminowe coś]
  • 84 / / 0
zaznaczyłam opcje z podwyżsoznym ciśnieniem, gorączką itp. nudności da się opanować- wystarczy (u mnie przynajmniej) nic nie jeść i oczekiwać na wejście w wyrku.
szumienie w uszach, piszczenie- to też zbyt przyjemnie nie jest. swędzenie odczuwałam straszne przy 2/3, 3pl ale ostatnio jakos przeszlo.
  • 776 / 2 / 0
Jedyne co mi nie pasuje to tylko nudności przy ładowaniu. Może się kręcić w głowie, może być cokolwiek, tylko nie nudności :(
Co do cholernego swędzenia, to ja to kocham %-D Uwielbiam się drapać tylko po to, by potem w łóżku leżeć nieruchomo czekając aż to minie :)
Szkoda tylko, że już nie doświadczam tego swędzenia, gdzie kiedyś to było normą.
  • 100 / / 0
Mnie za to nie swędziało ani razu. : (
"Order us some golf shoes, otherwise we’ll never get out of this place alive."
  • 216 / 6 / 0
Ja zaznaczyłem psychoakcje. Niezły nerwus się ze mnie zrobił od tego, ale poradziłem sobie z tym ____.
Teraz jest już lepiej, ale dalej w konwencji psycho i to raczej już tylko wtedy jak jestem pod wpływem - myślenie magiczne itp.
  • 5299 / 104 / 0
http://img685.imageshack.us/img685/9128/7big.gif efekt blur zaciągnięty z Photo Filre.

Żeby zabić wchodzące efekty mdłości należy szybko przechylić browar podczas instalunku :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 82 / 5 / 0
bunnie pisze:
Mnie za to nie swędziało ani razu. : (
Tak samo i mnie, najgorzej znoszę robowalka. Tak mnie zawsze pozamiata, że autentycznie nie dam rady wstać z łóżka, nie ważne, jaka dawka. No i problemy z oczami- zawsze zezuję %-D
Uwaga! Użytkownik MrowkiAtakujaLas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Ja też nigdy nie doznałem swędzenia po deksie. Robowalk przynajmniej jak dla mnie to dość przyjemny dodatek do całości tripu. Uwielbiam chodzić po mieszkaniu słuchając przy tym jakichś psybientów, psy trance'ów i wykonywać najprostsze, codzienne czynności typu zrobienie herbaty, które sprawiają mi wtedy niesamowitą frajdę :-D ale takie rzeczy tylko na nie za wysokim 3 plateu i poniżej. W wyższych dawkach to tylko łóżeczko i zwiedzanie astrala :-) Jak dla mnie najgorszym negatywnym efektem są nudności występujące w trakcie lub/i zaraz po załadunku materiału.
Uwaga! Użytkownik Neuryt nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 12 / 0
Najgorszy jest efekt nagłego wpierdolu umysłowego, kiedy ktoś niespodziewanie wkracza na miejsce fazy i trzeba ućpanym mózgiem wykoncypować, jak zrobić żeby nikt nie wyczaił że się ma poważną banie. TO jest dopiero negatywny efekt.
A oni mi tu o robowalku :nuts:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.