Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Jak często ćpasz DXM ?

Czas głosowania minął 29 września 2007

Częsciej niż raz dziennie. Właściwie to cały czas żyje na dexowej fazie.
6
6%
Codziennie.
0
4-5 razy w tyg.
3
3%
2-3 razy w tyg.
14
13%
Raz na tydzień.
16
15%
Raz na 2 tyg.
14
13%
Raz w miesiącu.
12
11%
Rzadziej niż raz na miesiąc.
23
21%
Nie ćpam DXM.
21
19%

Liczba głosów: 109

ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Buzon »
Do niedawna rzadko, ale teraz juz prawie co tydzień a nawet częściej.
Ale najbardziej lubie łączyć dxm i thc po prostu cymes :-D
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2007 przez Buzon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem miły i sympatyczny.
  • 241 / 4 / 0
benzodxm pisze:
Jak masz okazje to cpaj!!!!!!!
Dokładnie z tą zasadą, czasem kilka razy w tygodniu czasem kilka razy w miesiacu. A panu chlebo zycze zdrowia ;-)
kodeina
  • 9 / / 0
bywa różnie, czasami biorę co tydzień (kilkudniowych ciągów nigdy nie mialem, potrafię się jeszcze opanować ;-)), czasami rzadziej, generalnie jak tylko nadarzy się okazja. teraz zrobiłem sobie przerwę - 4 stycznia miną trzy miechy od ostatniego zarzucenia, z tej okazji mam zamiar wziąć 630 mg
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Linton Samuel Dawson pisze:
teraz zrobiłem sobie przerwę - 4 stycznia miną trzy miechy od ostatniego zarzucenia, z tej okazji mam zamiar wziąć 630 mg
To gratuluje, faza na pewno będzie przednia ;-) Mi jakoś nigdy nie udało się aż tyle wytrzymać, najdłużej prawie 2 miesiące :scared:
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: chlebo »
chomik_morski pisze:
A panu chlebo zycze zdrowia ;-)
Dziękuje wczoraj zjadłem to co mi zostało i narazie przerwa tydzień %-D
Współczuje ludziom, którzy wstają rano i przez cały dzień będą czuć się tak samo.
  • 61 / / 0
ehm, ja biore (teraz to juz mozna powiedziec bralem!) dosc czesto, od dwoch do nawet 10 paczek tygodniowo, w zaleznosci od tego czy mialem ochote i czy mialem fundusze. teraz zaprzestaje na dlugie czasy brac ten srodek, ot co. trzeba sie postawic. co do wyzej wspomnianej Acodinowej Ksiezniczki - kazdy niech robi to, co chce ze swoim umyslem/cialem, jego/jej sprawa. tylko po co sie tak afiszowac z tym ^^. i przestancie na siebie moze najezdzac, bedzie dla wszystkich fajniej i milej tutaj :).

pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik helloihateu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / / 0
Ja wam powiem ze jednak nie ma to jak zapalic sobie zielska na szczytowej fazie ;) Moj ziomek, z ktorym bralem ostatnio wkrecil sobie po tym az bad tripa (ktory szybko mu przeszedl:P ), ze go dxm+avio+thc uposledzilo i ze mu juz tak zostanie :D Po tym polaczeniu uznalismy ze byl to na 100% trip zycia :-O Dodam ze bralismy po dosyc duzej przerwie 800mg~+ i poklepalo dosyc konkretnie. Tak w ogole to nie wiem jak mozna zalapac bad tripa z sercem czy cos po zapaleniu.. Jak dla mnie to zielsko zawsze dziala wyciszajaco i pomaga w kazdej ilosci i nigdy nie mam wkretow tego typu. Nie wyobrazam sobie zebym nie zapalil przy nast. podrozy ;) Pozdrawiam wszystkich :)
Uwaga! Użytkownik Lightscribe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: viper343 »
raz na miesiąc....raz na 2...no chyba, że nadarzy się jakaś okazja to czemu nie :D
"Jak na deszczu łza,
cały ten świat nie znaczy nic, o nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil
Najlepszą z twoich chwil..."
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Lightscribe pisze:
Ja wam powiem ze jednak nie ma to jak zapalic sobie zielska na szczytowej fazie ;) [...] Tak w ogole to nie wiem jak mozna zalapac bad tripa z sercem czy cos po zapaleniu.. Jak dla mnie to zielsko zawsze dziala wyciszajaco i pomaga w kazdej ilosci i nigdy nie mam wkretow tego typu. Nie wyobrazam sobie zebym nie zapalil przy nast. podrozy ;) Pozdrawiam wszystkich :)
Normalnie można. Zaczyna napierdalać w sensie boleć i nie wiesz o co chodzi. Skacze temperatura i robi się słabo.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zmż »
Tak średnio raz na dwa tygodnie. Dawka do normalnego funkcjonowania (tak tylko, zeby milej bylo) to 150 mg. A tak juz normalnie to 225 mg (wychodzi jakies 4,6mg/kg). Ze wzgledu na moją niewysoka wagę są to dawki optymalne.
Jak w jednej chwili cały twój świat potrafi legnąć w gruzach...
ODPOWIEDZ
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.