Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 405 / 26 / 26
Bardzo lubię oglądać filmy na DXM. Po 450mg DXM byłem w kinie na jakimś filmie :D Genialnie, aczkolwiek później mieszają mi się wątki w filmie, jednakże DXM + kino jest w moim wypadku ciekawą opcja.
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 562 / 29 / 0
Polecam Eraserhead do tripu. Surowy, zimny, i dziwaczny.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 1 / 0
Byłem na obu częściach hobbita po dexie (dawka 450mg). To co działo się na ekranie było dla mnie magią, tak się wczułem w klimat że aż zapierało mi dech w piersiach (dosłownie %-D). Pierwszy raz w kinie czułem tak dobrze efekty 3d, w niektórych momentach próbowałem normalnie uskoczyć na bok ze strachu że z czegoś dostanę. Na tripie nie rozumiałem zbytnio sensu danej sceny, ale sens ogólny sens jakoś do mnie trafiał. Na ostatnią część pójdę jednak pod wpływem czegoś innego, a gdyby tak maraton Hobbita po 900mg? %-D
  • 23 / 1 / 0
Polecam obejrzeć "Źródło" Aronofsky'ego. Najlepiej w trakcie mixu z THC. Niezapomniane przeżycia, emocje wylewające się z ekranu, trafiają do ciebie ze zwielokrotnioną siłą, a psychodeliczne sceny wynoszą o poziom wyżej.
Trust and you'll be trusted,
Said the liar to the fool.
  • 3964 / 150 / 0
lostinwonderland pisze:
Polecam Eraserhead do tripu. Surowy, zimny, i dziwaczny.
a kojarzysz "begotten"? obczaj, mysle, ze powinno Cie zainteresowac. %-D

https://www.youtube.com/watch?v=lHXgNn18z90
Begotten (original) - 1991
niedojebanie genetyczne
  • 34 / / 0
Na wejściu lubie coś pooglądać, jak już wejdzie to kompletnie nie ogarniam co sie dzieje na ekranie, ale wystarczy że się położę i mam kontynuacje w cevach :-)
  • 129 / 10 / 0
Sin City 1 i 2
polecam, te zajebiste kolory i to wszystko, naprawde świetnie się ogląda
  • 10 / / 0
Obejrzyjcie sb na deksie alicje w karinie czarow *,* <3
  • 2785 / 57 / 0
NeuroticDeer pisze:
Polecam obejrzeć "Źródło" Aronofsky'ego. (...) Niezapomniane przeżycia, emocje wylewające się z ekranu, trafiają do ciebie ze zwielokrotnioną siłą, a psychodeliczne sceny wynoszą o poziom wyżej.
[ external image ]
  • 63 / 2 / 0
Fajnie jest puścić film i zaczekać, aż wejdzie, bo na samej fazie nie da się oglądać, bo nie widać dobrze obrazu. Warto muzę sobie przyszykować wcześniej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.