Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1705 / 565 / 0
Jedna faza na DXM szczególnie mnie zastanawia - zawsze była dysocjacja i różne dziwne efekty/zdarzenia, raz jednak wyszedłem na zewnątrz i zarzuciłem DXM, który wjechał mniej więcej godzinę po tym, jak zeszła mała (ale bardzo efektowna) dawka mj. Było to jedyne 300mg i jedna z pierwszych kilku faz na deksie w życiu. Oprócz efektów typu widzenie 360 stopni, mega wy*****oliło mi neuroprzekaźniki, momentami się odklejałem i wracałem na ziemię jakby maczając się i wynurzając z fazy. I rzecz w tym, że czułem się cały czas jak na superdawce jakiejś turbopiguły, jakbym srogo przedawkował MDMA, tylko bez negatywnych efektów. Euforia nie do opisania, orgazmy na całym ciele, w każdej jego komórce, mega boost adrenaliny, nie do opisania. Żaden euforyk/stymulant nigdy mnie tak nie porobił i w niczym nie przypominało to żadnej innej przygody z DXM. Ćpam już dość dużo i wiem, że to po prostu był mega wystrzał neuroprzekaźników, ale jak to możliwe po jednej paczce Acodinu?
  • 1974 / 524 / 0
Tak. Ładnie to opisałeś, miałem to samo po pierwszej paczce Acodinu %-D
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.