Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 428 / 4 / 0
Radzę wam nie grać po dexie w MMO, była sytuacja co się umówiłem z typami na party, już mamy wyruszać a mi akurat wchodzi 900 DXM, no i w tym party to mnie tylko w menu widzieli :D

Pare godzin później po przebytym tripie obczaiłem monitor - "wtf? where is sanae? kick him!" %-D

Dobrze tylko, że akurat grałem z jakimiś randomami, a nie z kumplami z klanu :D

@down: Lineage 2, prywatne servy low-rate
Ostatnio zmieniony 01 maja 2015 przez Sanae, łącznie zmieniany 1 raz.
pamparampam
  • 326 / 33 / 0
Też tak miewałem, najgorszy jest jak dla mnie oczopląs i skupianie się na czymś totalnie innym XD przy większych dawkach zabawnie było korzystać z komunikatora :D
Wnerwienie kumpli bezcenne, choć są oni w temacie więc źli nie byli.
Dla mnie dla dawek poniżej 600mg MMO są boskie <3 ostatnio gram w Guild Wars 2 i kończę robić drugą legendarną broń.
A powyżej 600mg to szczerze najzabawniej grało mi się w minecrafta i inne sandboxy...

Sanae o jakim MMO mówisz z ciekawości ?
  • 145 / 1 / 0
Ostatnio po 450mg nie byłem zbyt dobrze ogarnięty bo nie mam dużego doświadczenia z DXM. Poszedłem w pewne moje ulubione piękne miejsce w lesie gdzie mam pewność że nikogo nie spotkam i postanowiłem pograć na telefonie w Snake '97 przy włączonym psychedelic rock'u. Pograłem jakiś kwadrans (?) kompletnie zapominając gdzie się znajduję ;)

Od tamtej pory lubię sobie np. w kuchni jak czekam na ugotowanie czegoś tam, powtórzyć sobie ten miks Snejka i tego gatunku, przypomina mi tą chwilę.
Nie wiem czego chce, chyba THC
Cecha THC właśnie taka jest
  • 39 / 1 / 0
Uwielbiam grać w gry komputerowe po wszelakich dragach, immersja jest o wiele prostsza do osiągnięcia gdy jest się na czymś. DXM nadaje się do tego idealnie, będąc dysocjantem. Pamiętam pewną noc spędzoną przy 225mg dexa, paru buchach zioła i S.T.A.L.K.E.Rze. Efekt? Moja wczuwka w grę osiągnęła taki stopień, że byłem tam i myślałem jak główny bohater, martwiłem się o swoje życie. Moje procesy myślowe były jego procesami myślowymi, czaicie? Piękne uczucie. Haha, w sumie to za dzieciaka miałem tak samo z grami, też mogłem osiągnąć taką immersję, jednak teraz o wiele trudniej jest mi wsiąknąć w wirtualny świat niż kiedyś. Pierdolona dorosłość %-D
Uwaga! Użytkownik Oring nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5113 / 886 / 0
^^up. Też potrafiłem za dzieciaka mocno się wczuć. I były to tytuły z kulawą grafiką jak Doomy, Wolfenstein, pierwsza część Broken Sword

Z takich nowszych fajny klimat pod deksa mają np. :

1916 - Der Unbekannte Krieg

Manhunt
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 80 / 8 / 0
Minecraft jest zajebisty podczas DXM :D
spazee :extasy:
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.