Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wychodząc z apteki zjem tabletki, i udam się w stronę lasu, tam sobie będę tripował. Trochę za ciepło jest, ale w lesie powinno być ok. Jak nie wystąpią problemy ze strony układu trawiennego, to myślę, że powinno być fajnie.
Jak nie wystąpią problemy ze strony układu trawiennego, to myślę, że powinno być fajnie.
15 sierpnia 2021Czysty1Monitor pisze: Co sądzicie żeby zarzucić 150+150? Liczę na efekt 3 plateau spędzone w miejscówce w lesie w godzinach wczesnowieczorowych, i nie wiem czy przy wadze 60 kg i praktycznie 0 tolerancji lepiej jest dokupić jeszcze trochę czy jednak myślicie, że 150+150 dorzucane starczy czy jednak dokupić i zarzucić coś w okolicach 400 mg do 500mg. I która opcja była by silniejsza, dorzucanie 150+150 czy jednak 400 do 500 zarzucone na raz?
Dzięki za podpowiedź ;)
@Czysty1Monitor Daj znać czy to był dobry wybór
Fuzja - D5
Tylko drogo,ok 6€ za hustenstiller,silomat nie pamiętam.
19 sierpnia 2021Klamm pisze: @Jakku Hustenstiller Ratiopharm
@Czysty1Monitor Daj znać czy to był dobry wybór
Wielkie dzięki za radę dla świeżaka ;)
Cała przyjemność po mojej stronie. Pozdrawiam.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.