Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
Tussidex nie bedzie sie nadawał bo to sa jakieś zelowe kapsułki, lepiej i łatwiej bedzie z Acodinem.
ten roztwór z rozpuszczonym dxm musi byc piekielnie gorzki, a jak mowił Nof te wypełniacze sa nieszkodliwe więc po co sie w to babrać ?
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 507 / 10 / 0
Roztwor DXM jest mniej/duzo mniej gorzki od r-r kodeiny..;)
  • 291 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
Smak jest przede wszystkim inny. Też gorzki ale niepodobny. Bardziej znieczulającyący i piekący. Zdecydowanie gorszy od dobrze wyekstraktowanej, klarownie gorzkiej kodeiny.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 2 / 0
w czym dxm jest rozpuszczalne ?
  • 291 / 42 / 0
W etanolu.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 2 / 0
jestes pewien ? czyli zmielone tabsy zalac spirytem przefiltrowac i odparowac ? podejzanie proste sie wydaje
  • 291 / 42 / 0
Tak, jestem pewien. Nie widze też problemu w tym aby to znaleść samemu.
  • 243 / 4 / 0
Nie wiem po co wogóle sie w to babrać, skoro w acodinie i innych podobnych oprócz DXM nie ma zadnych substancji aktywnych.
Można spokojnie łykac całe tabsy
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 118 / 7 / 0
Zgadzam się z Rodzynką. Ubawił mnie ten temat. Ćpuny, które dbają o wypełniacze do tabletek.
Może witamine C też będziecie extraktowali, wiecie, dla zdrowia.

p.s Rodzynka, dzięki za nasionka. Wiesz już chyba kim jestem?
Uwaga! Użytkownik Camilleri nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 2 / 0
zamiast 30 tabletek lepiej zjesc lyzeczke proszku hyba oczywiste no nie . jak chcesz to jedz tabletki wali mnie to ze zryjesz se watrobe i roztroisz zoladek i bedziesz mial zmulona faze i dluzej bedzie wchodzic .
ODPOWIEDZ
Newsy
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA

Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."