Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Mam zamiar trochę pogrzać dexa przez następne dni, jestem ciekaw co o tym sądzicie jeśli chodzi o wątrobę, czy nie takie rzeczy już wasze bebechy przechodziły czy wypada zwolnić.
Dzisiaj dwa blistry czyli 300mg, jutro może spokój i w czwartek natomiast piątek tak 450 mg +dorzucane żeby zjazd utrzymać pewnie z drugie 300 następne jakieś. Sobota podobnie + trochę alkoholu bo impreza, niedziela może jakieś 300mg.
ps. jak radzicie dorzucać żeby zjazd utrzymać, nie faze. Ostatnio miałem fajny zjazd który chciałbym powtórzyć, chodziłem naspidowany energią. Czy jest sens w ogóle dokładać po 5/10 tabsów, czy lepiej pod koniec zjazdu jebnąć drugie 300? Ostatnio dokładałem i wydaje mi bardzo prawdopodobne się że coś dawało ale... czekam na opinie.
bywa ok, ale jeszcze nie jest
W moim wypadku np. jest sens dokładanie po 10 tabsów iż jest odczuwalna.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.