Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Czy zdarzyło wam się leczyć kaszel dekstrometorfanem?/
P.S. To pytanie ułożyłem wczoraj wieczorem układając plan na piątkową noc. Dzisiaj rano wstałem, czułem się mega źle. Poszedłem do lekarza. Gdy od niego wyszedłem spostrzegłem na recepcie napis "Acodin". Po wyjściu z apteki miałem syropek Acodin. Co z nim zrobię to się okaże.
Pozdro.
ironia pisze: O ile się orientuję [ale mogę się mylić, nie jebać mnie] to aco nie leczy tylko hamuje kaszel...
masz racje..
ja aco tylko rekreacyjnie ... :-D
bo jarasz za dwóch,
nie masz siły tego rzucić,
wiem siara jak chuj...
pamiętajcie lepiej zapobiegać niż leczyć ;-)
a jak powszechnie wiadomo im więcej tym mniejsze prawdopodobieństwo, że będziemy mieli kaszel
GaJoS pisze: ja tylko leczniczo jem
pamiętajcie lepiej zapobiegać niż leczyć ;-)
a jak powszechnie wiadomo im więcej tym mniejsze prawdopodobieństwo, że będziemy mieli kaszel
zgadzam sie :-D
bo jarasz za dwóch,
nie masz siły tego rzucić,
wiem siara jak chuj...
Prócz tego, chyba raz mi się zdarzyło że przypadkiem kaszlałem przed zarzuceniem.
Chomik, podpierdzielasz widzę :D
Jogurt, stary avek był zajebisty! Wrzucaj go spowrotem!!
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.