ODPOWIEDZ
  • 1768 / 599 / 0
Święta prawda, przepić pigułę to przepis na to, żeby kamerzysta spierdolił. Moi znajomi rzucali się pod samochody, mieli jakieś urojenia i halucynacje, jeden nasrał do wanny w środku nocy bo wydawało mu się że jest w innym mieszkaniu i idzie tą samą drogą, co tam do łazienki. Sam kiedyś poszedłem (ledwo pamiętam) do Żabki po kilka paczek prezerwatyw a potem zaczepiłem jakieś babcie na mieście. Kurwa, straszne.

Ale szczerze uważam że alkohol to jeden z gorszych dodatków do MDMA. Może piwko/dwa na zejściu spoko. A tak to mocna sativa z mocną pigułą w wysokich dawkach i masz speedball przeplatany krótkimi epizodami halucynacji.
  • 58 / 13 / 0
Siemka byczki, kryształ MDMA można sniff czy raczej ból i pizgac bombkę. Sniffem jakos szybciej wejdzie?
  • 1692 / 1040 / 7
Odpuść sniffy, tylko oral.
Bombka, albo dobrze rozkruszone, chluśniete w końcówce piwa, czy tam co aktualnie będziesz sączył.
  • 1 / / 0
02 września 2020mlodyraja pisze:
Siemka byczki, kryształ MDMA można sniff czy raczej ból i pizgac bombkę. Sniffem jakos szybciej wejdzie?
Czyste MDMA nie zadziała ci sniffem :) jeśli wejdzie to znaczy że to nie MDMA
  • 2198 / 715 / 0
Z jakiego powodu?
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 153 / 14 / 0
02 września 2020SoplicaPingwinowa pisze:
02 września 2020mlodyraja pisze:
Czyste MDMA nie zadziała ci sniffem :) jeśli wejdzie to znaczy że to nie MDMA

Que?
  • 1317 / 234 / 0
Wejdzie, tyle że słabiej, strata towaru.

Gdybym tak dostawał 100 złotych za każdym razem gdy to pisze w tym wątku...
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 37 / 10 / 0
Siema, mam pytanko :) Ostatnio dorwałem kryształ MDMA od kolegi lekko brunatny wziąłem oralnie ~250mg w bombce przy kompie w domu. Efekt nieziemski, ogromna euforia, doznanie miłości, jedności i połączenia energetycznego z muzyką, brak kaca na drugi dzień ale czas trwania mi nie pasuje bo tak około 1.5h-2h, gdy kosztowałem zwykłą pixę czas wynosił ok. 4h. To był mój pierwszy raz z kryształem i czy ten czas działania jest normalny ? Przepraszam z góry jeśli wykazałem się jakąś niewiedzą, ale naprawdę mnie to zastanawia.
  • 3276 / 933 / 5
Nie jest normalny chociaz cxasem tak bywa. Kumpel po 2h ma juz zjazd.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 1692 / 1040 / 7
Również miewam szybkie zjazdy, stąd ilość dorzutek finalnie przeraża.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.