Po 5 latach od pierwszych mandatów dopiero przyszło do mnie pismo z urzędu skarbowego i komornik. Więc pewnie sprawe za te mandaty będe miał za kolejne 5 lat :) Wtedy już większość będzie przedawniona
Ale gdyby jednak było inaczej i by mnie zamkneli wyznaczając 30 zł za dzień to troche bym posiedział:
10000 / 30 = 333 dni :'(
Co się stało? Raz zjadłem 10 w ciągu 4 h i ciężko ze mną było. Po tym zdarzeniu piguły już tak nie smakowały i miałem to coraz gorsze fazy, aż doszedłem do momentu kiedy po każdym zjedzeniu piguł miałem bad tripa, i to takiego konkretnego. Dlatego nie jem już dropów od 1,5 roku. I przyznam że chujowo mi się patrzy na "wygiętych" na imprezach. Ale co tam nie czepiam się, bo ja w sumie tez zażywam chemie ale tylko z apteki :-D
ale też miałem opcję, że po przesadzeniu(do dzisiaj nie wiem ile zjadlem, 6-8 mocnych) tak mnie wykręciło i trzymało kilkanaście godzin, do tego parę miechów lekkie HPPD(które zauważyłem, że pixy dużo częściej powodują, niż kwasy/grzyby), że mimo zapasu kilku starych dobrych kółek nie brałem ich pół roku
electrofreak pisze: kiedy przestać? teraz, bo nie ma dobrych kółek :-/
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.