Jak pierwszy raz brałem MDMA to miałem jeszcze od innego dostawcy kilka piguł i najpierw tamte wzięliśmy po jednej, a potem jedną z innego źródła i jedną od niego chcieliśmy rozkruszyć żeby mieć na dorzutkę sniffem. Wtedy zauważyłem, że Mango mocniej zbija piguły niż inni przez co są twardsze. Nie wiem czy to ma wpływ na to jak szybko wchodzi, ale w sumie wątpię.
Szkoda było wyrzucać heheheheheh
Ogólnie dzisiejsze samopoczucie to efekt tygodnia z zarwanym snem.
Ale czułem się słabo.
Teraz już odzylem. Podjadłem owoców i wróciły siły witalne.
A i zalecam oral,sniff to strata materiału.
Wiec albo sobie dokup albo weź na raz.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.