1 - £10
5 - £30
10 - £50
U mnie jakie by nie byly- 20zl
Przy dobrych kontaktach lapalem nawet szare DOM Perginiony z NL za 15zl
Na pewnej imprezie dostalem szare, szesciokatne Phillipy Peiny za 10zl
W Irlandii mam wbity do niebieskich diamentow i rozowych pucharkow po 5£
Mimo wszystko u mnie niebieskie Faraony, z pewnym 240mg sa nawet po 20zl. Moim zdaniem ktos Cie po prostu wyruchac chce %-D
Jak kupywalem pierwsze w zyciu rozowe Domino to dostalem je za 25zl od kolezki, zaraz po tym jak ogarnalem wbite do jego dilla okazalo sie, ze sa po 20 normalnie.
Mimo wszystko niedalbym wiecej za pigule niz 20zl, w ktorych szczerze mowiac moze byc wszystko, albo bedzie nieklepiaca, lepiej juz pozbierac te killa dych wiecej i ogarnac eMke w krysztale
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.