ODPOWIEDZ
  • 142 / 27 / 0
@DelicSajko - szczera prawda, większe dawki nie są współmierne do lepszej/mocniejszej fazy, natomiast zejście i ogólne uboki zdecydowanie są mocniejsze.
Ja przy tolerancji i dwucyfrowym ( w latach) doświadczeniu wrzucam 170 - 180 mg ( przyjmuje około 90 % czystości) i za każdym razem ok.
M-ka ryje banie, szczególnie przyjmowana często. Szkoda ,ze musiałem sam spróbować bo myślałem , ze jestem mądrzejszy od encyklopedii, ale raz na 2 miesiące , nie częściej.
  • 2876 / 266 / 0
120-130 mg jest jak dla mnie idealną dawką (przy jakości 84% wzwyż, ale bardzo ciężko gorszą jakość ogarnąć, nawet w pigułach ten kryształ ma tę porządną jakość)
  • 24 / 5 / 0
@begoodorbegone
Ludzie mówią że nie można naprodukować sobie serotoniny na zapas, ale coś musi być na rzeczy. Zdarzyło mi się ładować 5htp tydzień przed i zakończyć suplementację równo dobę przed imprezą i zdecydowanie mocniej uderzyło, wejście było gwałtowne i bardzo mocne, a także czas działania był o jakieś 1-1.5h dłuższy niż u osoby bez suplementacji. Więc ja osobiście polecam, szczególnie dobę po zabawie, aby odbudować straty, a także naładować się przed.

Koniecznie trzeba pamiętać, że przy suplementacji może wystąpić złudne wrażenie iż można walić co tydzień bo emka klepie. Z tym że oprócz ubytków w serotoninie, degenerujemy sobie receptory serotoninowe, więc im też trzeba dać czas na regenerację, stąd zalecana kilkumiesięczna przerwa.
  • 27 / 1 / 0
Siemanko, czy dla osoby ważącej 43 kg połowa niebieskiego punishera może okazać się za dużą? Zależy mi na bezpiecznej zabawie . Pozdro hajpy :*
  • 159 / 30 / 0
@alpraomega tak, jeśli to są te z darkneta od wiadomo kogo to tak. Jeśli są one w miarę duże i dosyć grube to duża szansa, że to mogą być te, mają one wtedy ok. 330mg. Ja bym przy takiej masie sobie to podzielił na 3 albo nawet 4 części. Ogólnie to z taką masą to i tak każdego grocha bym chyba dzielił na minimum 3 części, żeby potem nie powyginało na wszystkie strony świata
  • 14 / / 0
Siema
Dzisiaj z moją dziewczyna chcemy zarzucic kryształ MDMA 80%+ czystosci
Jaka dawke byscie nam zalecali, ja duzo trawy jaram, kiedys spróbowałem twardych ale to za małolata 2-3razy idk co to bylo, pewnie jakis klefedron i raz w zyciu miałe styczność z grzybkami jakos dwa tygodnie temu .
Moja dziewczyna probowala nie raz mj ale nie duzo(zazwyczja po 3-5 buchów z lufy) Ja waże ok 80kg, a ona 48kg
  • 14 / / 0
Dobra pięknie poklepało, mega terapeutyk, ale to pewnie dlatego żę miałem kryształ 83%. Ja zlizałem z paluszka(125mg) a ona wtarła w dziąsło(35mg).
Ja wziąłem 15minut przed nią i peak fazy mielismy praktycznie w tym samym momencie. Piękna sprawa. Je wystarczyła mała dawka, bo ona po ziole miała halucyny, jak pierwszy raz zajebała butle. Ją 2-3 buszki korka niezke klepią, waży 48kg. Faza skończyła się po 3,5h. Myślicie że jutro mogę zwiększyć dawke i ona tez. Ważna informacja to będzie nas drugi raz.
  • 1455 / 596 / 0
@pauls jej to jakis microdosing dales az cud ze poczula . Jutro bedzie tolerka i gorzej poklepie mogles juz dorzutke jedna zrobic . Zrob 2msc odstepu i mozesz atakowac znowu .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 14 / / 0
@CieplaPoduszka No jej dałem tyle bo ona sie boi po sytuacji z ziołem.. ma zamkniętą głowę na to przez to ze sie za duzo zapaliła i miała schizy... chcielismy zazyc MDMA w ten weekend, 3 raz w ciagu dwoch tygodni. My MDMA traktujemy jak terapia, pomaga nam bardzo w zwiazku... warto to uwzględnic, zadne z nas nie mialo zadnych badtripów po MDMA.
następna kwestia jak ja przekonac zeby wziela dobra dawke, bo chce zeby poczula calkiem ten stan!
  • 34 / 4 / 0
200mg na pierwwszy raz bedzie ok dla osoby porytej b-k?
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.