Ja przy tolerancji i dwucyfrowym ( w latach) doświadczeniu wrzucam 170 - 180 mg ( przyjmuje około 90 % czystości) i za każdym razem ok.
M-ka ryje banie, szczególnie przyjmowana często. Szkoda ,ze musiałem sam spróbować bo myślałem , ze jestem mądrzejszy od encyklopedii, ale raz na 2 miesiące , nie częściej.
Ludzie mówią że nie można naprodukować sobie serotoniny na zapas, ale coś musi być na rzeczy. Zdarzyło mi się ładować 5htp tydzień przed i zakończyć suplementację równo dobę przed imprezą i zdecydowanie mocniej uderzyło, wejście było gwałtowne i bardzo mocne, a także czas działania był o jakieś 1-1.5h dłuższy niż u osoby bez suplementacji. Więc ja osobiście polecam, szczególnie dobę po zabawie, aby odbudować straty, a także naładować się przed.
Koniecznie trzeba pamiętać, że przy suplementacji może wystąpić złudne wrażenie iż można walić co tydzień bo emka klepie. Z tym że oprócz ubytków w serotoninie, degenerujemy sobie receptory serotoninowe, więc im też trzeba dać czas na regenerację, stąd zalecana kilkumiesięczna przerwa.
Dzisiaj z moją dziewczyna chcemy zarzucic kryształ MDMA 80%+ czystosci
Jaka dawke byscie nam zalecali, ja duzo trawy jaram, kiedys spróbowałem twardych ale to za małolata 2-3razy idk co to bylo, pewnie jakis klefedron i raz w zyciu miałe styczność z grzybkami jakos dwa tygodnie temu .
Moja dziewczyna probowala nie raz mj ale nie duzo(zazwyczja po 3-5 buchów z lufy) Ja waże ok 80kg, a ona 48kg
Ja wziąłem 15minut przed nią i peak fazy mielismy praktycznie w tym samym momencie. Piękna sprawa. Je wystarczyła mała dawka, bo ona po ziole miała halucyny, jak pierwszy raz zajebała butle. Ją 2-3 buszki korka niezke klepią, waży 48kg. Faza skończyła się po 3,5h. Myślicie że jutro mogę zwiększyć dawke i ona tez. Ważna informacja to będzie nas drugi raz.
następna kwestia jak ja przekonac zeby wziela dobra dawke, bo chce zeby poczula calkiem ten stan!
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.