ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Siemanko, w piątek ziomek robił uro no i kolowalismy krążki od tego zuomeczka co zwykle, miał jakieś phillip pleiny niebieskie. Około 21 gdy już wlalismy trochę alko w siebie z ziomkiem wrzucilismy je na ząb, i pierwsze efekty były widoczne po jakichś 20 minutach (co jest dla mnie dziwne) ale był to taki wjazd, jakiego po żadnej substancji nie miałem a próbowałem sporo prócz mefedronu i kokainy (fuke jadłem raz w życiu i więcej nie chce). Pierwsze co podbił em z ziomeczkiem do lustra, patrzę a tam kurwa oczy większe niż 5 zł, szczeka wyjebana do przodu jak ten z tej bajki szkarlatna szczena, i napierdalam na prawo i lewo Góra dół bez przerwy do końca bomby. Dziwne szumienie w głowie, piszczenie, tak jak pisałem ruzszanie szczeka na prawo i lewo, delikatne odrealnienie (gadam z kumplem palac faje i nagle boom, nie słyszę co do mnie mówi, skupiam się kompletnie na czymś innym i tak cały czas aż do momentu jak przyjrbalismy wiadro na uspokojenie) :liść: nie powiem bo trochę pomogło, potem szedłem przez miasto i spotkałem 2 kumpli z 2 koleżankami to jak mnie zobaczyli pytali się czy zemdlalem czy co bo cały blady, oczy wyzarte o szczęce nie mówiąc. Nie potrafiłem utrzymać kontaktu wzrokowego face to face, po prostu nie potrafiłem patrzeć komuś w oczy, taka bariera w chuj której nie dało rady przełamać. Czułem się w chuj naspidowany ale nie było tego czegoś co ma w sobie emka, bo po emce po prostu rozkwitam jak kwiatek na wiosnę, mogę zrobić kurwa wszystko, jest po prostu blogostan . Po jakichś 4 godzinach (co w ogóle mnie zdziwiło bo jadłem wcześniej krążki i nigdy tyle czasu nie miałem bomby) włączył się typowy zwal, brak chęci na cokolwiek, nie było bólu głowy ani nic tego typu, suchość w ustach została do następnego dnia do 16. I moje pytanie czy ktoś wie co mogło siedzieć w 4ych dropsach? Mój ziomek miał podobne objawy jak ja tylko trochę mniej bo on wrzucił najpierw pół i potem pół a ja cała naraz. Pomocy!
  • 127 / 14 / 0
Miałem podobnie po czymś co miało być MDMA w krysztale, było w kapsułkach, z kilometra śmierdziało ketonem, białe małe kryształki, szybkie wejście i morda jak terminator, jazda nieciekawa
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.