ODPOWIEDZ
  • 1252 / 4 / 0
Witajcie,

Próbowałem kiedyś ok. 75mg MDMA i czułem się tak sobie. Zrobiłem się zmęczony, usnąłem i tyle było z fazy. Żadnej euforii nie poczułem.

Myślałem, że to efekt osobniczy. Moja dziewczyna również spróbowała niedawno MDMA zagranicą, w krysztale. Było jej przyjemnie, gdy leżała nieruchomo / słuchała muzyki, ale czuła się nieswojo, miała obciążony żołądek i ogólnie przygodę ocenia słabo - bardzo podobnie do moich doświadczeń.

Kryształki były dobrej jakości (charakterystyczny wygląd i zapach), z różnych źródeł, a odstęp czasowy między naszymi eksperymentami był długi.

5-MAPB czy 6-APB oboje oceniamy znacznie lepiej.

W czym problem? Czy to jakieś indywidualne predyspozycje do odczuwania chujni po tym rzekomo wspaniałym środku?
  • 405 / 26 / 26
Takie czasy. Ludzie badtripy po MDMA mają %-D Jak dla mnie MDMA jest lige wyżej niż 5-MAPB czy 6-APB. Można je jakoś porównać, ale MDMA i tak pozostanie dla mnie o wiele wyżej.

PS. Z takimi pytaniami do ogólnego, a nie milion osobych wątków.
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 416 / 18 / 0
obawiam się, że dla Ciebie 75 mg to za mało. Walnij w bombie minimum 100 mg i poczujesz się tak, jak trzeba ;)
  • 853 / 56 / 0
75 czyli realnie pewnie z 50 bądź 60, to jest na granicy działania, stąd też zero pozytywu
Generalnie przy MDMA najpierw jest lekkie burdello(no i ty tam byłeś;)), potem duże burdello i potem 'jeb' - obiektywnie, dwie pierwsze fazy nie są przyjemne.Jak zjesz za mało to się na nich zatrzymasz i tyle z zabawy

ps.
Jeśli chodzi o dawki to czasami mnie ktoś pyta, ty, ile dać osobie która w ogólnie nie ma styczności z dragami.Zawsze powtarzam, jeśli tylko możesz zapewnić jej komfortowe warunki to lepiej trochę za dużo niż za mało.130-150mg kryształu nikomu krzywdy nie zrobi, tyle że musi to być MDMA a nie 'chujwico'
  • 371 / 9 / 0
wrzucałem 120mg takiego kryształu i strasznie to sedatywnie działa na człowieka, ziewanie ciężkie oczy, a tej euforii to nie zbyt dużo, kilka fal takiej słabej i po wszystkim, potem chęć do robienia ABSOLUTNIE niczego :D nie wiem co z tym MDMA w czystej postaci ale trochę się zawiodłem :)
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 853 / 56 / 0
A czego się spodziewałeś po takiej ilości? ps. samo MDMA jest 'kanapowe', jedyna właściwość stymulująca jest taka że niweluje zmęczenie
  • 371 / 9 / 0
dlatego następnym razem wrzucę zdecydowanie więcej bo czułem że spokojnie można by bylo.
tryb kanapowy też ma swoje zalety :)
♪ P S Y T R A N C E ♫
Myco-Maniac
  • 1 / / 0
Wracając do tematu... Ja pierwszy raz z emk'a miałem bardzoo zły :D
Z 1g zrobilismy 4 bomby zarzuciłem jedna na poczatku nic po parunastu minutach tak jakby "euforia" a po 30 min jak mi wjechało... łapałem zawiechy później walczyłem z tym, żeby nie zemdleć jak się troche więcej rozpuściło wtedy to był koszmar. Ekran cały drżał wszystko jakoś inaczej, zrzygałem się chyba z 15 razy robiłem twixa... nie mogłem tego ogarnąć . W skrócie Pizda Życia :>
  • 1329 / 58 / 0
Ciężko mi sobie wyobrazić badtrip po MDMA, nie wiem czy coś takiego istnieje. Jesteś pewien, że to co miałeś to była emka? Polecam dawkować 150-200mg :*)
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 53 / 8 / 0
Dawka ma tutaj duże znaczenie, no i jeszcze to co robisz i z kim. Ja np. kiedy dostawałem na początku MDMA w krysztale to zawsze robiłem taką małą kreseczkę od 50-80mg na "spróbę" i zawsze żałowałem bo to nie jest stim, na którym można się wkręcać w śmieci w internecie samemu, efekty były dokładnie jak opisuje autor, nieswoje uczucie i ciężkość. Natomiast jak kryształ był wrzucany juz w konkretnej ilości na woodstocku czy ze znajomymi to zawsze klepał, jak trzeba i paręnaście godzin można było latać przy odpowiedniej dawce co kilka h. Tylko wtedy dawki nie spadały poniżej 150mg.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.