Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
03 stycznia 2022kordyl pisze: Normalna sprawa że po wzięciu kartonu człowiek jest zamknięty w swoim świecie i nie ma z nim kontaktu przez jakiś czas? Bo jak czytam że niektórzy biorą to na imprezach, to aż ciężko mi to sobie wyobrazić.
31 grudnia 2021Zgienty pisze: Ktoś prędzej czy później by do tego doszedł. Ot, wielki ojciec rewolucji psychodelicznej.
To samo można powiedzieć o Tesli - ot mi wielki wynalazca i fizyk, ktoś prędzej czy później by do tego doszedł.
Czy tam o kimkolwiek.
Podziel się posiłkiem, chamie
Co do Tesli to trochę smutek, że w dzisiejszych czasach wciąż nie mamy tego prądu 'z chuja' za darmo.
Co do Tesli to trochę smutek, że w dzisiejszych czasach wciąż nie mamy tego prądu 'z chuja' za darmo.
Mam znajomka który od wielu lat wpierdala mikrodawki grzybów i pracuje nad perpetum mobile z taką właśnie intencją. Trzymajcie kciuki.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Natomiast nowicjusz raczej bedzie zbyt oszolomiony i skierowany do wewnatrz
LSD to jedyna substancja której bym spróbował (nigdy nie miałem styczności z jakimikolwiek dragami), ale kategorycznie blikują mnie dwie rzeczy - problemy z depresją i czas jej działania. Gdyby działała max godzinę to bym się skusił... To co ma do zaoferowania będzie dla mnie stanowczo za długie....
W tak razie chyba tylko palone/vapowane DMT wchodzi w grę, ale nie wiem, czy polecanie tego w tym przypadku, to dobry pomysł ;)
By nie robić zbytniego offtopu, to też muszę przyznać, że dla mnie kwas ciut za długo działa. Człowiek jest już zmęczony, a ten nie chce puścić, ciągle męczy bułę i do tego - przynajmniej mnie samego - mocno stymuluje. W miejscu nie mogę usiedzieć.
@Attitude te 6-8h mysle moze niemal kazdy wygospodarowac z tygodnia nie jest to chyba nic nierealnego , coz masz lepszego do roboty bezsenne gapienie sie w sufit
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.