Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 83 / / 0
Gwynnbleid pisze:
ssij ;)
słuchajcie mam ja pytanie. Jak to jest na fazie na kwasie ? %-D Bo tak sie zastanawiam na ile jest sie świadomym. Bardziej jak na MJ (czyli można o sobie stanowić) czy bardziej jak na dexie (czyli jak porwie to sie poddajesz i lecisz). Wiem że to całkiem inne substancje i na kwasie jest jak na ...kwasie :D Ale tak mniej więcej jakbyście mogli przybliżyć. Bo z tego co piszą w neuro to całkiem kontrolowalny tripek jest. Czy jak są te haloony w postaci zaginania sie obrazu to nie da sie normalnie patrzeć na przedmioty i świat bo wszstko pływa czy dopiero jak zatrzymasz na czymś wzrok to zaczyna "żyć" ?
zjedz to sam zobaczysz
Uwaga! Użytkownik sajberszaman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 191 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan wojtas »
Już chyba zjadł :-p
Uwaga! Użytkownik pan wojtas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
taa już po :) Ale muzyki na peaku nie dało sie słuchać tak było zniekształcona :-P Dopiero jak schodziło. Zresztą nawet nie miałem ochoty słuchać muzy :)
Hidden mefedron User
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pink Floyd »
Uwaga! Użytkownik Pink Floyd nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / / 0
Nieprzeczytany post autor: wronek »
Amon Tobin
Uwaga! Użytkownik wronek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
Mi najlepiej podchodzi blues, rock n' roll. Wtedy jest zawsze taka wesola faza, jestes wolnym czlowiekiem w 100% jak hipis, szczegolnie gdzies na polanie w dzien. W nocy tez zajebiscie wchodzi. Super tez sie tego tylko slucha. Wszystko tak plynie, ta muzyka jest pelna emocji i wszystkie mozna wylapac. Szczegolnie blues.
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Jak można nie rozumieć szpongli to ja naprawde nie wiem :) Gwynn posłuchaj sobie DMT najlepiej przy paleniu Szałwii a pojmiesz szybko szybciuchno co Szponglery potrafią. A co do muzy na kwasa, to polecam sety. Set se leci godzinę lub półtorej, pięciolinia dzika, rózne dźwięki i nie trza zmieniać lub skakać po mp3 co chwilę, bo się skacze między perkusją lub syntezatorem. Ja na przykład skaczę i tu i tam, za to kocham dnb na trzeźwo, a co dopiero po psychodelikach. Pisałem już sto razy i napiszę jeszcze raz: www.dnb-sets.de, suche=atmospheric . Muzyka elektroniczna jest stworzona chyba specjajnie na tripy %-D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Miniatura »
Mistrzami Wszechświata w muzie do tripowania są zdecydowanie Zeppelini. Czasem jeszcze Miles potrafi fajnie wciągnąć.
Fiki Miki sławne dzieje,
Kto to czyta,ten się śmieje
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Zależy jak dla kogo, różne ludzie różne upodobania, wykonawców różnych gatunków jest w pizdu, różnych ludziów masz 6 mld i chyba jeszcze pół :) A ten zepelin to fajną kite ma, hehe
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 13 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Miniatura »
Jasne, to była tylko moja subiektywna opinia :)
Fiki Miki sławne dzieje,
Kto to czyta,ten się śmieje
ODPOWIEDZ
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.