Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
N,N-dietylo-7-metylo-4-propanoilo-6,6a,8,9-tetrahydroindolo[4,3-fg]chinolino-9-karboksamid
dietyloamid kwasu 1-propionylolizergowy
Czytałem 3 trip raporty, wygląda na to że substancja bardzo aktywna, ~100ug na początek, około ~10h wynosi czas trwania badania, aktywność doznań podobno lepsza od pozostałych, takich jak allad czy LSZ.
Dawkowanie:
- Lekko 20 - 7o µg
- Standardowo 50 - 150 µg
- Mocno 150 - 350 µg
- Bardzo mocno 400 µg +
- około 8 - 10 h
- wejście 20-60 min
- Afterglow 2 h +
poprawki, edycja - witkacy
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Żarłbym, mam nadzieję, że niedługo będzie to można dostać u jakiegoś polskiego vendora ^_^
Z bluelighta:
DrGreenthumb pisze:it should go on sale today to people in the UK & Poland
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
(chociaż chciałbym aby tak nie było).
Wygląda na to, a przynajmniej hipotetycznie musi to być pro-drug, jeśli faktycznie tak będzie, a wszystko na to wskazuje, to AL-LAD straciłby swoją popularność w EU i PL, a zapasy muszą/musiałyby się skończyć.
Też nie wiadomo, czy pierwsza partia 1P szybko się nie skończy lub jakie będzie zaintersowanie społeczeństwa.
Cenowo 1p wypada podobnie, ~100ug- jest typową dawką, a ~150ug już ok, a czas z 8-10 nawet do 13h.
No nie wiem, zobaczymy jak z tym będzie. Brytole są chyba zadowoleni, a i tutaj pewnie pojawią się opisy naszych TR. ;-)
Player1 win?
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.