Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jak po raz pierwszy zażyłeś heroinę?
Spaliłem, i było git.
127
20%
Spaliłem, i było słabo.
77
12%
Wciągnąłem, i było git.
56
9%
Wciągnąłem, i było słabo.
21
3%
Wstrzyknąłem, i było git.
54
8%
Wstrzyknąłem, i byłem w NIEBIE.
313
48%

Liczba głosów: 648

ODPOWIEDZ
  • 371 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Julietta »
no1 pisze:
zajebac ostro po kanalizacj z mida i difka i dobze w huj
szkoda towaru na gonitwe ..
folia aluminowa ogromnie szkodzi
checheche to sie usmiałam no 1 - samo sedno
  • 681 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: sortis »
Kolejny użytkownik hajpa 'od Kodeiny do Heroiny' ? ;)
'Wehikuł czasu to był by cud'
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: OXYMAN »
No tak w wielkim skrocie :) Poki co 80mg oxycodonu sie laduje. Zdaje sie ze kompan dzis nawali i hel bedzie dopiero jutro... A tam, co sie odwlecze... i tak dalej :)
Uwaga! Użytkownik OXYMAN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 681 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: sortis »
Wysokich noodów ;)

jak jużt tak blogujemy to po 3 tyg. absty od Kodeiny, 300mg wygrzało dosyć solidnie, włąściwie to już grzeje dobre 1,5 h.
Pozdrawiam ciepło wszystkich opiatowców.
'Wehikuł czasu to był by cud'
  • 25 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: OXYMAN »
God Bless :)
Uwaga! Użytkownik OXYMAN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 989 / 35 / 0
Wstrzyknąłem i było normalnie.
Nie pokonasz kobiety w kłótni, to niemożliwe. Nie wygracie, bo jeśli chodzi o kłótnię, to my mamy pod górkę. Bo my musimy mówić z sensem.

xzx
  • 17 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LoVeCrAcK »
Co wy pierdolicie palenie heroiny (brown sugar [braun] jest zajebisty. Na pierwszy raz radze se zapalić brauna
Ale jednak braun niema tej mocy co wstrzyknięcie heroiny... wogóle inna lepsza faza
Wciągałem heroinę chyba tylko 2 razy i było w miarę dobrze ale gorzej niż po paleniu BS czy wstrzyknięciu
wogóle słabsza faza.
Uwaga! Użytkownik LoVeCrAcK nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 1 / 0
Dzieki za watek i wklad wszystkich, pozwolcie ze zapytam o rade dotyczaca palenia, znaczy jak to zrobic zeby bylo dobrze. Nie chce nic spier*****. :listen:
  • 25 / 1 / 0
i jak sadzicie czy przy przesiadce z oxycontinu spodziewac sie rzygania :kotz: czy organizm zniesie ciezszy opiat?
  • 25 / 1 / 0
ODPOWIEDZ
Newsy
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną

To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.