Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Mastah pisze:Nie zadawal bys takich pytan jakbys Ty obudzil sie ktoregos dnia na wpol-osrany z okropnym bolem. Oczywiscie nie zycze Ci tego.mnie to zawsze dziwiło z kąd wy ten hajs motacie ?
Gwynnbleid pisze:słyszałem że mozna spokojnie jechać 200km/h aczkolwiek bezpieczniej w ogóle nie jeździć na opiatach
słyszałem że mozna spokojnie jechać 200km/h aczkolwiek bezpieczniej w ogóle nie jeździć na opiatach
Jak sie ma kase to mozna cale zycie walic po kablach ;] wykancza styl zycia cpuna i gowniany towar.
wiem jedni mają lepiej inni gorzej
racja Przekwitły "skąd"
Aquado pisze:Mastah na starość zrobiles sie rozsadny :D
Jak sie ma kase to mozna cale zycie walic po kablach ;] wykancza styl zycia cpuna i gowniany towar.
jak sie ma sto milionow i nie cpa to sie dozyje do 70-80 lat.
jak sie ma 100 milionow i cpa H, przewanie sie umiera kolo 40chy-50siatki.
te hujki ze stonsow chyba po 60lat juz majom, ale samej H to on chyba nie cpa caly czas.
tak qrva, H wykancza serce , nie ma huja zeby jebac od 18stki to 60tki nonstop i byc zdrowy.
poza tym jak masz miliona to se kupisz dwa kilo, a wtedy codziennie coraz wiecej sie napierdala, az ktoregos dnia serce pierdolnie i huj, dzienkuje panu.
ludzi (cpunow) tylko to czyma przy zyciu ze majom malo towaru przewaznie.
moi kolesie ktorzy mieli nieograniczony dostep do slomy poumierali po 3-5 latach napierdalania na maxa. brali codziennie kilka razy wiecej niz ja - szary przecietniak.
ja kurva jakos zyje, oni juz dawno nie zyjom.
mozna wiecej qrev przeleciec (po 40stce juz trzeba placic, dlatego o qrwach pisze).
mozna wiecej miejsc na wdupejebanej Ziemi zobaczyc.
napewno bedziesz miau wiecej samochodow - na starosc sie rozpierdala auto co 2 lata
po 60tce juz kuska nie staje nigdy - problemy z dziwkami, ejsem i syfem znikajom
ale jak sie tylko lezy w lozku podlaczonym do aparatury - faktycznie, lepiej zdechnac majac 55 lat
Ale ogólnie życie jako stary człowiek (i morze lub nie) jakoś mnie chyba nie bawi. To raczej dla ustatkowanych obywateli, no bo walić H w wieku 50 lat? A ja nie wiem czy się "ustatkuje" w rozumieniu bycia porządnym obywatelem, a starość z opiatami? Może jak emerytury wzrosną... Ale takto chyba nie warto długo żyć.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.