Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
18 kwietnia 2020Psychopatycznymisiu pisze: Czyli to prawda, że wciągając marnujemy jej prawdziwe działanie?
Jestem fanem stymulantów koka(ale tylko z Amreyki Środkowej), feta - krajowa najlepsza, MDMA(imprezowo) + spróbowałem metamfetaminy i mefedronu i innych wynalazków ale raczej nie przepadam. Oczywiście lubie do tego wypić alkohol. Generalnie jestem degeneratem uwilbiam sie naćpać i wypić, czasem mam wrażenie, że to jedna z niewilu rzeczy, która daje mi szczęście. W moim przypadku jestem skazany na sukces - studia dobra praca dużo pieniędy i nadmiar inteligencji czasem lubie zrobić skok w bok i przyćpać pocichutku. Wszystkie nasze kochane środki na poprawe chumoru bazuja na kopie dopaminowym i zastanawiam się jak się ma dobra kreska (feta, koka, cokolwiek) do helupy prosto w kabel. Czy jest jakieś porównanie?? Czy dużo mocniejszy jest "haj" po naszej heroińce? Nie to żebym sie przymierzał - tz jakbym miał czystą z apteki to wiadomo że bym sobie zapodał (grzech nie skorzystać), ale taka hipotetyczna sytuacja sie nie zdarzy.
Pozdo
No i taki skazany na sukces - studia, super praca i dużo pieniędzy, a tylko haj daje Ci szczęście? Człowieku, obudź się.
20 kwietnia 2020uszatek pisze: @Psychopatycznymisiu Tak, jest duża różnica. Przy samym paleniu efekty są mniej wyczuwalne, jest to przyjemne odprężenie ale dużo dużo słabsze a co dopiero w nos. Nie wiem ile trzeba by tego wciągnąć by coś poczuć, szkoda tematu. Dla mnie nic nie przebije helu w kabel to jest po prostu nieporównywalna różnica.
jaka dawka skutecznie znieczuli wyrywanie ? czy gryzie się to z przeciwbólowym od dentysty? z tego co wiem to podają lidokainę ale nie znalazłem nigdzie informacji o interakcjach. moje doświadczenia z opio to jednorazowo majka iv kilka razy trampek i to tyle, tolerka prawie zerowa.
ps. czy heroina ma dużo mocniejsze działanie przeciwbólowe od morfiny? bo jeśli nie to wygodniej będzie mi skorzystać z usług majki. a jeśli nie zabije to bólu to może fentanyl? I jaka droga podania helu? myślałem o spaleniu bo nie przepadam za iv.
i proszę o wstrzymanie się z komentarzami że przesadzam bo wiem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.