Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
siemano ny pisze: [..] konkretnych odpowiedzi a nie typkow z 3 letnim zstarzem.
w ogole staram sie nie robic ciagow. jak chcesz byc w ciagu i jednoczesnie nie wjebanym?
Numan pisze: a czy jest na tym forum ktoś komu udaje się grzać tylko weekendowo? myślę że to jest klucz do długiego i szczęśliwego życia z H, tylko nie wiem czy to jest w ogóle możliwe
zycze wszystkim pomyslnosci.
alpra pisze:pozwole sobie na wypowiedz, pomimo ze nie mam stazu 3 lat.siemano ny pisze: [..] konkretnych odpowiedzi a nie typkow z 3 letnim zstarzem.
w ogole staram sie nie robic ciagow. jak chcesz byc w ciagu i jednoczesnie nie wjebanym?
palilem wiecej h jak zaczynalem niz teraz. aktualnie robie przerwe od opio na 3 miesiace i kompletuje zapasy.Numan pisze: a czy jest na tym forum ktoś komu udaje się grzać tylko weekendowo? myślę że to jest klucz do długiego i szczęśliwego życia z H, tylko nie wiem czy to jest w ogóle możliwe
zycze wszystkim pomyslnosci.
I) zwiekszenia dawek intoksykantow;
II) dynamiki postepu uzaleznienia (za sprawą, oraz na przyladzie kilkudniowego ciagu mainlineing'u (glownie metylonu) relatywnie wysokich, bo nawet > 250 mg, powtarzanych dawek bk-MDMA [IV, <30 s] implikującego:
III) poznanie uczucia "kopa" i związane z nim uzależnienie.
...
II) dynamiki postepu uzaleznienia (za sprawą, oraz na przyladzie kilkudniowego ciagu mainlineing'u (glownie metylonu) relatywnie wysokich, bo nawet > 250 mg, powtarzanych dawek bk-MDMA [IV, <30 s] implikującego]
Dobrze rozumiem, trzaskałeś metylon i.v.? Wiem, że to oftop, ale mógłbyś rozwinąć (jakie dawki, jakie efekty)?
NIECH ŻYJE!!!
Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy
Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
ja całe szczęście jeszcze nie potrzebuję hajsu bóg wie jakiego zresztą ja się w hel nie dotykam mi starczy morp. sulfas
ja całe szczęście jeszcze nie potrzebuję hajsu bóg wie jakiego zresztą ja się w hel nie dotykam mi starczy morp. sulfas
ja mam prosperującą firmę i hel jest jak wisienka na torcie pomyślnego życia, ani nie kosztuje fortuny ani nie przysłania innych rzeczy, no ale ja nigdy nie byłem normalny ;-)
mnie to zawsze dziwiło z kąd wy ten hajs motacie ?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.