Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Tak wygląda kropla, podgrzewasz od spodu a ona spływa z jednej strony na drugą.
Dodaje 1,7ml wody gotuje troche długo i wychodzi płynu 0.7-0.9ml
Ktoś mi mówił , że jak za długo sie gotuje to moc spada?
Czy to prawda czy bzdura?
Jak delikatnie podgrzewam bez bulgotania to wiekszość proszku jest nierozpuszczona i szkoda mi marnować. Jak mam robić poprawnie. Jakieś rady?
Tak, że nie gotuj na siłę, szczególnie jakiś słabszych tematów. Ja też dodaję więcej wody (prawie 2ml) bo czym bardziej rozcieńczone tym mniejsze straty na filtrze ;) I po ugotowaniu mam tak 1.3-1.5ml substancji
Jak myślicie, co to?
Ogólnie strasznie brudny ten materiał, jak schodzi drapię się jak po żadnym innym sorcie i twarz mi obsypało syfem.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.