Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 350 / 8 / 0
up

ale już widać po Twojej gadce, że Cie temacik fascynuje także ja nie wyrocznia ale myślę, że prędzej czy później dołączysz do grona użytkowników helupki - to zupełnie inna bajka niż koda - przerabiałem temat niestety kiedy koda już wkurwiała zamiast działać;/
  • 171 / / 0
Ugh nie ma skąd jej brać;P a jeżeli będzie jej chciał to ja zrobię mu pierwszy zastrzyk!
A jeszcze prawdziwsza prawda jest taka, że On chyba na odwyku jest? Wie ktoś co się z nim dzieje? :c
U mnie zaś minęło już 7 miesięcy odkąd zapoznałam się z herą. Ciągu nie było, skrętów tym bardziej. Ale smakuje lepiej niż kiedyś. Nawet w małych dawkach.. I ciągnie do niej mocniej i do tej krwi w pompce....
  • 840 / 26 / 0
To rzeczywiście masz czym się chwalić że chłopakowi podasz pierwszego strzała. Ja zrobiłem to kiedyś raz i żałowałem całe szczęście że chłopak w porę się ogarnął. Też to zrobiłem jak jeszcze nie byłem wjebany i nie świadomy tego co mogę zrobić. Teraz jak poznałem na własnej skórze co to za ból to bym nigdy nie dał brązu kolesiowi który nigdy tego nie brał. Ale w sumie też nie ma co się oszukiwać jak ktoś chce przyjebac to musi skądś wziasc a kto szuka nie błądzi i predzej czy później dopnie celu. Pozdrawiam ;)
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 171 / / 0
Nie chwalę się tym, Ugh szoty już sobie robił, więc jako tako wprawiony, pewnie zrobiłby to sam:) O ile On w ogóle jeszcze żyje.... Kilka miesięcy temu mówił, że chce odstawić mieta. Mam nadzieję, że mu się to udało..
Ale to przykry fakt, że wiele osób pokazuje dragi kolejnym i tak dalej........ W tym ja. Ale hery jeszcze nikomu. Tylko zrobiłam pierwszego strzała komus kto jedynie H palił. Jego pierwszy raz był ze mną :-) (nie jest off?)
PS Nie,tym tez się nie chwalę ;-)
  • 1 / / 0
nie moze jakis admin zrobic porzadku z tym tematem? jeden wielki smietnik a nie TR
  • 2652 / 382 / 0
Ugh pisze:
Heh, z tego co widzę, to walisz coraz częściej. Coś czuję, że znowu polecisz w długi ciąg, jak to u grzejników w końcu...

Wyjdą, czują sie gicior, "będe ćpał na sportowo", no i ćpają właśnie tak, miesiąc, dwa, trzy, czasem pół roku, a potem hamulce puszczają i jazda z grubej rury. Bo jednak sportowe branie opio, to jak nie branie, męczarnia IMHO.
Święte słowa. Próbowałam na sportowo (nie w przypadku heroiny) to sie udawało brać raz na tydzień przez 2msc a potem to wszystko pierdolnęło. Jeszcze inna opcja ale to stare czasy - absta 3tyg i 3tyg ciągu, bo chciałam to nadrobić jakby %-D i wszystko szlag trafił.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 8 / 0
Nie można ćpać na sportowo helu. Koniec końców zawsze wpada się w ciąg. A każdy kolejny jest coraz bardziej mocniejszy.
Każdy sportowiec przechodzi na zawodostwo :-)
  • 1534 / 204 / 0
No właśnie, jakoś tak jest, że zawodowcy częściej się szprycują niż amatorzy. Vide - Tour de France :-)
  • 2652 / 382 / 0
Ja odkąd wzięłam pierwszy raz H jeszcze nie wyszłam z ciągu, ciekawa sytuacja bo spodziewałam się, że zaczne, bede probowac wytrzymac jak nadluzej, potem będą coraz krótsze przerwy, aż w końcu wpadnę, a tu od razu popłynęłam i tyle mnie widzieliście %-D
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 7 / 0
Masz tyle heroiny, że wystarczy na ciąg??? Jak ten ciąg niby wygląda, tj przeciętnie ile razy dziennie i jakie ilości? Skręt już był? Wzywało się pogotowie z powodu skręta? Jak wyglądają twoje relacje z rodziną?
Uwaga! Użytkownik Kredaguma jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.