Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
napisz mi czy chcesz dokładnie przyśpieszyć metaboliz, wydalanie, czy oba na raz
mało to pocieszajace, ale mi kiedys wyszła m. po 8 dniach. kopara mi opadła, jakbym wiedział to bym zadbał o wyniki testu. aha po jednorazowym podaniu h., bo mi akurat coś odbiło, a ze było to skorzystałem. tez chyba mam coś z metabolizmem, bo to jest nie normalne. co innego jak ktoś jest w ciagu na h. czy m. to faktycznie tak może byc.
ps. furosemid przyśpiesza wydalanie, trzeba zakwasić moćz, wtedy duzo szybciej sie wydala. mozna zalkalizowac, działa w druga strone. powst. komplexy nie rozp. w wodzie. cos co nie jest rozpuszczone nie moze byc oznaczone w tych akurat testach.
Chodzi o jak najszybsze pozbycie się śladów po m., bez furosemidu, bo osoba nie ma do niego dostępu. Rozumiem, że nie należy pić herbaty, bo ta ma odczyn zasadowy? I czy ma znaczenie, że dawka była bardzo mała (z przepłukania filtrów :-|)?
@grizzly
Zawsze myślałam, że test na opiaty to de facto test na morfinę - dlatego wychodzi plus po kodeinie (a nawet podobno po tym śmiesznym DXM). Gdyby test na opiaty był testem na heroinę jako taką, to przecież nie byłby dodatni po przyjęciu morfiny czy kodeiny. Ja miałam robiony tylko multitest, w którym było chyba okienko pt. opiaty (nie pt. morfina) - i test był dodatni dzień po przyjęciu m., więc chyba nie jest jednak testem na heroinę. Fakt że parę dni wcześniej brałam h., ale wątpię czy to ona wyszła.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.