Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Niedzielny80 pisze:
Aktualnie w Wawie lata temat w proszku z kawałkami grudek. Dobrze wymiata, poprzedni był w skale ale był słabszy o oczko niżej. Fakt faktem że od paru dni susza się lekka zrobiła ale ma podobno trwać krótko. Ursus pusty, praga też ciężko.
na pradze juz od jakichs dwoch tygodni susza :(
  • 1 / / 0
jak w kujawsko pomorskim
  • 651 / 63 / 0
jeśli chodzi o kraków to cały czas chyba jest kompot bo jak byłem na detoxie w suchym jarze to był koles z krk ktory walił kompot i mowił ze nie ma problemu zeby ogarnąc tylko narzekał na moc .cena to 10zł chyba za centa jak dobrze pamietam
  • 3 / / 0
Warszawa Muranów (?),jasnobrązowy proch,60 zł za centa.Kopie przyzwoicie.
Takie pytanie dla kogoś kto sprawdził ten sposób-jak z dostępnością na Centralnym ?Wystarczy się przejść i za znak rozpoznawczy mając cudownie pomniejszone źrenice,czy zaczepić potencjalnego ćpuna ?
So crimson and clover, sugar and salt
I’m mentally fucked and it’s all your fault
  • 5 / / 0
60 za centa? 50 i prażka i urs. beżyk, sypki
  • 3 / / 0
No właśnie dziwne,że wychodzi drożej o 10,standard to to,co piszesz.Tak się zastanawiam,czy to normalna cena dla wszystkich z tego źródła.
Na Pradze byłam chyba zbyt krótko,by coś złowić.Rip Universam :(
So crimson and clover, sugar and salt
I’m mentally fucked and it’s all your fault
  • 879 / 191 / 5
Towar od T z ulicy B w Warszawie, polecam. Szary proszek, rozpuszcza się idealnie i mocne w kit. Waga też się zgadza.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 228 / 53 / 0
Klepsydra pisze:
Towar od T z ulicy B w Warszawie, polecam. Szary proszek, rozpuszcza się idealnie i mocne w kit. Waga też się zgadza.
Kurwaaaaa. Klepsa nie kuś.

Lepsze to niż 2-3 tyg. temu?
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 672 / 127 / 0
po detoxie (klepsydra - :D) kazdy jest lepszy.

German, dziewczyno! ogar, bo nie wiem nic.
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 879 / 191 / 5
GermanDoll pisze:
Klepsydra pisze:
Kurwaaaaa. Klepsa nie kuś.

Lepsze to niż 2-3 tyg. temu?
Byłam świeżo po detoksie jak Nozer zauważył, ciężko stwierdzić.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.