Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Przez dwa lata po 6-cio letnim grzaniu bylem zupelnie czysty od wszystkiego, nie tylko od helu. I pamietam, ze jak tylko jechalem gdzies na miasto, to pierwsza rzecza jaka mi wpadala w leb patrzac np. na bloki, to - achh na tej klatce jaralem i bylo taaaak zajebiscie. W domu jak otwieralem lodowke i bylo cos opakowane w folie, to - aaaachhh jak na tej foli ona pieknie plywala. W koncu doszedlem do takich stanow, ze bralem sypalem cukier na folie i plywalem cukrem po blaszce, bo zawsze mi sie strasznie sposob jarania helupy podobal. No i w koncu zajaralem, bo nawet sny byly nie do zniesienia. Duzo bym dal, by te pamiec wymazac.
I boję się bardzo tego że wpadnie kiedyś znowu dostęp i napewno popłynę, co do tego nie mam wątpliwości....
To już zostaje do końca życia w głowie i nie sposób tego wymazać :-(
EMP a ten cały fentanyl, to jakiś dobry zawodnik ? Bo ja to tam kilka razy robiłem kodeine, kilka razy waliłem tramal, poltram i tramadol ale jakoś mi się tak średnio loty podobały. Bardzo możliwe że za mało brałem, bo np żeby śpiączki po Tramalu mieć, to musiałem się mocno jointami dopalić.
a tak a propo tematu:ja skreta dorobilam sie po jakis 3tygodniach brania codziennie majki iv, fakt ze wczesniej przez jakies 9miesiecy bylam w ciagu na kodzie a potem ze dwa na fencie(fenta nigdy iv dzieki pewnemu czlowiekowi, ktory tukl mi do glowy zeby tego nie robic i za co jestem mu wdzieczna-pozdro Oxan;) )
ale pamietam taki moment przelomowy wrecz-czyli po jakis dwoch tyg grzania mialam przerwe dwudniowa i bylo ok, lekki dykomfort psychiczny i tyle, potem wrocilam do brania i juz tydzien pozniej jak chcialam przerwe zrobic to juz nie bylo tak rozowo...no to nie robilam przerw bo po co :-D
No i minely tak 3 miesiace...pierwszy raz(chociaz nie do konca to byl pierwszy raz, ale powiedzmy pierwszy raz na ciagu) pozamiatalo mnie 10(slownie:dziesiec)mg majki iv, a teraz bralam juz ponad 300mg dziennie.
Teraz odpoczywam od cpania, nie wiem jak dlugo, bo psychika domaga sie swojego wspomagania, zwlaszcza ze w zyciu sie pierdoli......
zeszlam na sucho, jakos sie dalo, przyjemnie nie bylo
ps.obiecuje ze w koncu wgram polska czcionke :-D
A300mg majki na dobę to niewiele.Ja tyle pukałem na strzała x4dziennie w swoim czasie.Droga sprawa.
BZETOWAĆ TRZEBA.wydajność x8-10 złoty środek.
A do tematu mnie pierswszy skret dopadł po 3 tygodniach pukania helu-3-4strzały /dzień.Jakies 3dni przerwy tez były rozsiane w tym czasie.Potem popłynąłem ż fentem5dni-ale noduujac samotnie ze strzykawką 5 dób :-) No i był pierwszy.Mocny jak huj (jak mi się wtedy wydawało)szybko puscił-4dni.
Ale ten ostatni głód odstrasza mnie przed ciągami(kiedy podano mi nalokson)tortura w huj-mimo iż pod okiem specjalistów-w szpitalu ;-)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.