Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jeśli ktoś z Was chce to mogę się postarać wysłać spakowany film przez tlen lub gg plikiem albo ma maila.
Ja tak go otrzymałam od kolegi. Albo Pocztą Polską wysłać na płycie ]
no to ja tez... :-D :-D :-D ;-) :-)
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
z numerami heroiny to sie mylisz te numery sa odwrotnie bo to nie jest ze nr. 1 najlepszy
...
heroin #1 - to w rzeczywistości nie hera tylko rafinowana z opium morfina
heroin #2 - otrzymana przez reakcję morfiny z kwasem octowym wolnozasadowa (freebase) heroina
heroin #3 - heroina HCl przeznaczona do palenia, na etapie produkcji dodaje się kofeinę aby obniżyć temperaturę topnienia - to jest właśnie brown
heroin #4 najbardziej oczyszczona forma heroiny HCl, dobrze rozpuszczalna w wodzie, przeznaczona do IV
Black Tar i nasz kompot w ogóle nie podpadają pod ten podział, ponieważ nie są otrzymywane z rafinowanej morfiny tylko z prymitywnie oczyszczanego ekstraktu alkaloidów opium.
megaupload ??? :-)
lucyper2 pisze:
heroin #3 - heroina HCl przeznaczona do palenia, na etapie produkcji dodaje się kofeinę aby obniżyć temperaturę topnienia - to jest właśnie brown
Pozdrawiam
a biała h hcl podobno rozpuszcza sie z zimnej wodzie bez kwaska(tego akurat nie sprawdzałem bo nie było nigdy okazji)
ja ten film sciągnąłem z emula,już go nie mam to niestety nie wrzuce.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.