Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1193 / 43
To stara historia.
@885 raz pisał, że zapodał wino z metkatem w pociągu z braku wody.
Można ?
Moszna.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2949 / 247 / 0
Jak ja kocham to forum - za każdym razem jak wpadnę na głupi pomysł utwierdzam się w przekonaniu że nie jest ze mną jeszcze aż tak źle :-D :-D koda w kabel już była, jak dorwę sklepowy spirytus to spróbuję podać rozcieńczony, powiedzmy w proporcjach 1:10 z wodą. Takiego z mety to jednak strach walić, chuj wie co tam jeszcze jest.
  • 85 / 3 / 0
ten temat jest najbardziej hardcorowy na forumie
chyba, że istnieje jakiś o aplikowaniu jenkemu per rectum

ogólnie nie widzę w tym żadnego potencjału, nawet dla wkłuwaczy
Uwaga! Użytkownik viktoreg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
Wg mnie tutaj nie ma nic magicznego. alko bez problemu da sie IV'ować ale po co?
Ktoś pisał, ze działa bardzo krótko podany tą drogą.

Jakbym miał fetysz igieł i akurat nic pod ręką to pewnie był próbowal, ale brzydzi mnie IV nie ma tematu.
  • 2758 / 593 / 0
witam, ogólnie to nigdy nie podawałem sobie nic I.V. i chciałbym spróbować z alko, ale nie wiem jak to zrobić żeby nie rozjebało żył? chodzi o zator itp. myślałem nad rozcieńczeniem czystej wódki z wodą, nie zabije mnie to? potrzebuję informacji. no tolerancja na alkohol zerowa, bo ja strasznie nie lubię pić alkoholu, więc ostatni raz zdażyło mi się jakoś rok temu.
Jak, ile, czego?
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 218 / 51 / 0
bez sensu moim zdaniem
-nie robiłeś iv
-nie przepadasz za alko
-niszczy to żyły strasznie

dobrym pytaniem byłoby czemu chcesz to zrobić
I am Alpha and Omega, the beginning and the end. I will give unto him that is athirst of the fountain of the water of life, freely.
  • 11 / 2 / 0
20 lutego 2020pawoleh666 pisze:
witam, ogólnie to nigdy nie podawałem sobie nic I.V. i chciałbym spróbować z alko, ale nie wiem jak to zrobić żeby nie rozjebało żył? chodzi o zator itp. myślałem nad rozcieńczeniem czystej wódki z wodą, nie zabije mnie to? potrzebuję informacji. no tolerancja na alkohol zerowa, bo ja strasznie nie lubię pić alkoholu, więc ostatni raz zdażyło mi się jakoś rok temu.
Jak, ile, czego?
Lewatywa z wina czy coś lepsza i bezpieczniejsza. Daj sobie spokój.
22 stycznia 2018viktoreg pisze:
chyba, że istnieje jakiś o aplikowaniu jenkemu per rectum
Jeszcze nie istnieje xD
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Japończycy odkryli, dlaczego papieros pomaga przy wrzodziejącym zapaleniu jelita grubego

Palenie tytoniu związane jest z olbrzymią liczbą różnorodnych zagrożeń dla zdrowia. Są jednak sytuacje, gdy papieros pomaga. Tak jest na przykład w przypadku wrzodziejącego zapalenia jelita grubego. Nie od dzisiaj wiadomo, że papierosy przynoszą ulgę osobom cierpiącym na tę chroniczną chorobę. Naukowcy z japońskiego instytutu badawczego RIKEN odkryli mechanizm, który stoi za zbawiennym skutkiem dymka. Dzięki nim chorzy będą mogli poczuć ulgę, bez narażania się na choroby powodowane paleniem.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.