Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 645 / 69 / 0
Nie pamiętam nazwy, ale wujek przywiózł z bodajże Austrii wino w kartonie, klepalo dobrze ale najważniejsze to, że kosztowało chyba z 3zl
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 8103 / 909 / 0
U mnie w Andaluzji jest takie wino ( Don Simon ).Kosztuje 1,45€.Idealne żeby zrobić Karimoczo.
Jest dostępne białe i czerwone.Te czerwone lepsze, ale do wina BYK za chuja się nie umywa.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12609 / 2438 / 0
Piłem Calimocho (ale z dobrego, czerwonego, wytrawnego, chilisjkiego wina). Bardzo dobry drin dla młodych (z tego co opowiadał kolega, który mieszka na Teneryfie, calimocho piją głównie licealiści przy pierwszych kontaktach z alkoholem). Wódki czystej tam nie piją : D A jak piją, to szybko odpadają.

Z tego co wiem, jest też wersja z białym winem, które miesza się z jakimś cytrusowym napojem.
  • 41 / 3 / 0
Nigdy więcej amareny, przysięgam...
Mam ten okropny smak wiśni w ustach...
Metal to najwyższa forma muzyki
  • 12609 / 2438 / 0
Kiedyś słyszałem rozmowę 2 żuli. Jeden takim już przeoranym głosem powiedział, że już woli dyktę od tej amareny, bo zgagę ma niemiłosierną. Ale to musi być syf...
  • 81 / 10 / 0
04 maja 2021HighwaytoHEL pisze:
Nigdy więcej amareny, przysięgam...
Mam ten okropny smak wiśni w ustach...
się pije brzoskwiniową %-D
  • 58 / 12 / 0
Małpki ostatnio strasznie zdrożały. Pomyślałem, że możnaby je zastąpić małymi jabolami. Jeśli podatek od małpek jest do 300 ml, to takie wino powinno być w butelce 310 ml, najlepiej plastikowej. Powinien mieć mieć moc co najmniej 14%, żeby po jednym był już lekki rausz i dobrze, żeby kosztował mniej niż 3 zł. Byłby mały, lekki i możnaby go wypić na dwa grzdyle, jak setkę wódeczki.
  • 41 / 3 / 0
Problem w tym że jabole praktycznie wycofali, jedyne co zostało to Amarena praktycznie. Jeszcze niedawno były Mocne Fajranty w Żabkach ale no niestety... Za to tak jak kolega wyżej pisał, w weekend biorę się za brzoskwiniową, cholernie długo trwało to nigdy więcej %-D
  • 58 / 12 / 0
Ludzie nie chcą już pić jaboli. Burżuje wolą Harnasie i Staromiejską.
  • 41 / 3 / 0
Przecie staromiejska jest droga jak diabli, a smakuje jak spirytus z rzygami żula. Tak to bym obalił 3 rompery i fajrant, problem w tym że jakimś cudem po piwie mam okropne migreny, więc jedyne co to jabolki zostają. A że tanie i nawet dobre...
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?