Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Astros, fakt- przychodni wiele, tyle ze obecnie można się przepisac do innej 2 x w roku. Za trzecie i każde kolejne przepisanie placi się 150zl. I przychodzi taki rachunek zwykle pod koniec roku z tego co wiem, kolo grudnia. Tak przynajmniej slyszalem i to od dwóch niezależnych osob, wiec to chyba prawda.
01 lipca 2018The_Most_Bak pisze: Kurde, chyba mi sie moje szpirytusowe roztwory eti i c-zolamu poszly sie pasc. Juz ostatnio cos mi sie slabo po eti wydawalo, a dzisiaj mam pewnosc. Mianowicie wzialem 5 mg eti, 1,5 clona i efekt czuje na granicy placebo, a po takiej dawce z moja tolerka powinienem rozdawac pieniadze bezdomnym, ochoczo dyskutowac ze swiadkami jehowy i zasypiac na stojaco przy szczaniu. Trzymam te moje eliksiry w szklanych butelkach po spirycie, w ciemnej szafce. Z tym ze wiadomo, te zakretki od spirytu po kilkudziesieciu otwieraniach i zamykaniach sie rozruchaly. Myslicie ze to moze byc powod odparowania benzo z niego? Jutro sprobuje jeszcze zrobic odparowanie i zobacze czy cos tam jest, czy mam jedynie spiryt na jakas ajsowke:l
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
UJebany pisze:Musisz iść na oddział odwykowy.Tam będą ciebie leczyć pod kątem benzo i tramadolu.
W domu byś się przerzucił stopniowo z Tramalu na kodeinę a benzo byś odstawiał właściwie nie wiem jakie bierzesz dawki np o 20% tygodniowo w dół dołączyłbyś pregabalinę ,gababpetynę , baklofen czego w szpitalu nie doświadczysz . Ja miałem 20-letni ciąg na klono i największym moim błędem było to że zgodziłem się na szpital, ale idż do szpitala jak tak chcesz.
Może twoje abstynencyjne nie będą takie nasilone jak moje.
Być może lepiej też będziesz reagował na kwas waloprominowy i dostaniesz lepsze neuroleptyki niż ja lub je lepiej będziesz tolerował.
WNC1964 - Jeżeli ktoś się już zdecydował na szpital, to dla jego dobra nie odciągaj go od tego pomysłu. jest to ewidentne działanie na jego niekorzyść odpadające pod regulamin forum. DexPL
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.