Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Dlaczego bierzecie benzo
czasami na sen
28
15%
1 tabletke po przykrym zdarzeniu
18
10%
często na benzsesnność
13
7%
bo mi się podoba działanie
56
31%
w czasie depresji
23
13%
na zjazdy po stimach
45
25%

Liczba głosów: 183

ODPOWIEDZ
  • 226 / 73 / 2
ja efektow rekreacyjnych po benzo jakos nie mam, moze zbyt malo rozjebane GABA ale mniejsza z tym, biore benzo od 4 miechow na zaburzenia lekowe z atakami paniki, minus jest taki ze jak mnie wjebali do psychiatryka na 6 dni i zrobili mi ct z min. 8mg alpry dziennie (XD) to ledwo co to przezylem. nie polecam nikomu tego nawet najgorszemu wrogowi.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 5806 / 1198 / 43
Ja odpowiem krótko, bo jestem uzależniony.
Jeszcze w dzieciństwie mama dawała mi valium jak nie mogłem się uspokoić.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 7 / / 0
Kiedyś brałem rekreacyjnie co skończyło się odwykiem. Teraz głównie na jakieś ważniejsze wydarzenia społeczne. Zmagam się z fobią społeczną, więc no - posiłkuję się alprą jak trzeba.
  • 16 / / 0
Tylko rekreacyjnie.
Doceniam za spokoj, który daje mi w zamian.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.