Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / 1 / 0
Dla mnie alprox, Xanax czy afobam do nosa działa zupełnie inaczej niż pod język czy połknąć. Walac w klame Czuje się jak po koksie. A pod język czy połknąć to uspokaja i zbita lęki tylko
  • 11 / / 0
Ja teraz mam Alprox... I wczoraj dałam 2 mg w nos i było ok...ale nie wiem czy to czasem nie placebo walone
...wiem z doświadczenia, że Lorafen wszybciej wchodzi i dodatkowo nie jest gorzki ; ,)
  • 927 / 288 / 5
@sheena1234 placebo to może nie. coś ci tam spłynie gardłem do żołądka i się wchłonie.
Generalnie chcesz szybkiego wejścia to daj pod język/pod policzek.
Dawanie w nos nie ma najmniejszego sensu.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 631 / 103 / 0
Próbowałam alpre nosem. Bez różnicy, nawet nie wiem czy to się wchłonęło.
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 2535 / 594 / 0
Ja też.Tego słynnego xana 2mg.Oczywiście nie ma to żadnego sensu,to było bardzo dawno temu, możliwe,że o tym nie wiedziałem,albo wiedziałem i zrobiłem to tak o.Chyba mój pierwszy sniff nota bene %-D
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 631 / 103 / 0
Dziś miałam kolejne podejście do walenia xanów nosem. Zostało mi już malo(bardzo dobrze, ja nie mogę mieć tego szatana u siebie zbyt długo bo mi odwala), i z tej racji postanowiłam ekonomicznie przyjebac sobie 1mg pięknego fioletowego xana nosem. Nie wiem, zobaczymy. Poprzednie 3 p.o mnie średnio na jeża klepnęły, pewnie przez to że ostatnio dużo tego biorę więc zobaczymy czy jak walnę w klamkę to to coś ta. Ale ogółem wychodzę z założenia że leki które wskazane są do połykania raczej lepiej połykać mimo wszystko. Chociaż jadłam dziś sporo, może dlatego mnie tak nie łapią te tabsy co zjadłam już wcześniej. Przymierzam się też do walnięcia zolpi w nos ale szczerze trochę się obawiam %-D
Wracając do alpry nosem - jak już to pokruszyłam i zrobiłam z tego kreski to wyszły mi takie, bo ja wiem, że 3 mniej więcej tej samej długości i grubości. Wchłonęłam jedną po drugiej, za każdym razem mając w ustach domowej roboty soczek malinowy rozrobiony z wodą, w obawie że jak mi pójdzie w gardło to się porzygam. Teraz czekam na spływ, nadal z soczkiem w zanadrzu
W strugach deszczu dni toną, dotykam stopą dna
  • 5001 / 852 / 0
Ja kiedys walnąłem pokruszonego tabs wenlafaksyny xd
Najgorsza rzecz .
Tabsy benzo maja to do siebie, ze jest sporo masy tabletkowej na niewielka ilosc substancji czynnej.

Jak efekt?
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 311 / 77 / 0
Obstawiam że taki sam jak 11 kwietnia xD ah co te dragi z baniakiem robią
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.