Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1001 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Trochę zmienię bieg tematu. Jak z fizycznymi efektami ubocznymi ?? Coś na podobieństwo amph ? Słyszałem że efedryne stosują kulturyści, więc niepowinno być to takie wyniszczające.
[H]R Crew
  • 135 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rawers »
U mnie nie wystąpiły żadne skutki uboczne,nawet jak wpierdoliłem 1480mg pseudo,no jedynie serce mocniej wali.
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
narcotic_dream pisze:
Trochę zmienię bieg tematu. Jak z fizycznymi efektami ubocznymi ?? Coś na podobieństwo amph ? Słyszałem że efedryne stosują kulturyści, więc niepowinno być to takie wyniszczające.
Jeśli śpisz i jesz to wszytko będzie ok.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcą zakazać reklam alkoholu w Polsce. Może to być też koniec dla promocji 12+12

Trwają zaawansowane prace nad zmianami w ustawie o wychowaniu w trzeźwości i przeciwdziałaniu alkoholizmowi. Wspólny projekt przygotowany przez Lewicę i Polskę 2050 zakłada całkowity zakaz reklamy alkoholu, a także zakaz jego promowania w sklepach. Co to oznacza?

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy

Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.