Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
27 maja 2019Krysztalowiec pisze: A co myślicie na tem waporyzacji fety z e peta ? Ja osobiście za raz sam sie przekonam, otworzyłem portfel, wyciągam karte miejską a oczywiście ona cała ujebana scierwem ;p skrobane robić się nie opłaca to wpadł mi do głowy pomysł że wrzucę to do e peta
Co innego natomiast spróbować zrobić liquid z "wkładką z władka", ale nie wiem jak wygląda kwestia rozpuszczalności amfetaminy w glicerynie i glikolu. Poza tym trzeba by ją najpierw dokładnie oczyścić z wszelkiego gówna które jest w nią ładowane kiedy przechodzi z rąk do rąk.
Innymi słowy, szkoda zachodu.
05 lutego 2021Odkurzacz2000 pisze: Odkopie trochę temat. Ostatnio do e peta dorzucam sobie hexen i przy 300mg na 4ml liquidu w moim przypadku miętowego. Czuć fajnego kopa :) . Co by offtopu to na dniach będę testować smerfetkę również w takim wydaniu i też zamierzam podzielić się co nieco spostrzeżeniami.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.