Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Czy warto było brać amfetaminę?
Tak
312
42%
Nie
245
33%
Nigdy nie brałem
194
26%

Liczba głosów: 751

ODPOWIEDZ
  • 71 / 3 / 0
Post autor: djdx »
nie warto tykać spida. Wyniszcza błyskawicznie, zrobi z Ciebie psychiczny i fizyczny wrak i nawet nie bedziesz wiedzial kiedy.

Dla wiekszosci amfetaministów przychodzi taki moment że zdaja sobie sprawę iż są o jedną kreskę od domu wariatów.
Uwaga! Użytkownik djdx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 44 / 0
Post autor: lucyper2 »
Tak się czułem dziś rano, a spidowałem w czwartek i piątek. Obudziłem się z cholernym lękiem, paranoją, dreszczami... Minęło po jakiś 30 minutach. Na prawdę szkoda zdrowia i psychiki na to gówno. Kurewsko się wystraszyłem. To niestety święta prawda.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Post autor: mecenas »
słuchaj a w jaki sposób brałeś ?? bo ja np. tak jak mówiłem robie to dość rzadko...pare miesięcy temu nie robiłem tego wcale zaś kilka lat temu wciągałe troche do nosa kilkanaście razy może kilka dziesiąt.

a te pare miesięcy temu nic już totalnie nie było to wziołem jedną torbe podobno dobrego whita i jako że jestem do tego przywyczajony już można powiedzieć...to postanowiłem go sobie rozpuszczać i wstrzykiwąć dożylnie i wbrew pozorom spodobało mi się ...naprawde jest milutki kopek niby nie takie walnięcie w łeb jak np. po helu ale taki zupełnie inny niby spokojny ale miły i utrzymuje się dość długo przynajmniej jak dla mnie ja nie mam toleracji na spidy ,np.tablet ex wogóle nigdy nie jej od lat wcale!
działanie inne bym powiedział w chuj bardziej uzaleznia tak niż wciągana do nosa bo do nosa to gówno co jest w porównaniu do takiej samej dawki i.v. taka prawda niestety dla amatorów speeda co wciągaja nawet potężne dawki w swoje przeżarte nochale,i tak speed nie pokaże wam pełnego oblicza jak nie zobaczysz co to puknąc białko w cencie wody...
ja zawsze jestem zaopiacony jak wale to jem i śpie w nocy normalnie ale działanie czuje intensywne w chuj! dokładnie godzinę temu sobie zajebałem najpierw ćwiara białego i miałem poprzestać ale się spodobało to znów następna ćwiara na kapsel zimna woda i walnięcie w żyłe po raz drugi. no lubie te wjazdy tez tak macie że jak zaczniecie pukać prąd to walicie pare razy dziennie nieraz raz za razem ja np. wiem że jeszcze dziś rozpuszcze jeszcze 0,25 g gramka i znów się nastukam...
Jak bedzie dokładnie ten sam towar to następnym razem zajebie sobie 0.75 grama lub całego na raz ciekawe jaki lot będzie ,(wiem że nie ostatni,bo jestem wrecz pewny że przejdzie tyle)no może cały to troche przesada,ale te 3/4 w 1 cenciku ...

acha i żeby była jasność bo ludzie tu piszą w tym wątku czy warto próbować spida.
Więc powiem tak nie wart brać spida ,!!!jeśli już i tak bierzesz inne narkotyki to jest to nieraz jakiś tam dodatek i coś innego,ale też nie warto pewnie miksy śa nie za zdrowe dla naszych organów,tak myśle..ale jazdy są masakryczne moja najlepsz hel+białko w jednej insulinówce...
  • 849 / 44 / 0
W nos. Dawki też nie masakrycznie duże, choć to sprawa względna. Idę o zakład, że spid u mnie jest dużo lepszy niż tam gdzie mieszkasz. Po gramie tego IV miałbyś atak serca na 99%. Po ćwiartce też nie byłoby fajnie, no chyba że walisz fetę co dzień. Akurat to gówno można dostać w stolicy bardzo dobre.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
lucyper jak najbardziej się z tobą zgodzę,ten który mam nie jest napewno czysty bo po rozpuszczeniu zostają mi stałe białe części na kapselku jak przefiltruje ,nie jest najgorszy shit ale też nie rewelacja,a porównanie mam bo kiedyś miałem z pierwszej reki ale tak naprawde z pierweszej reki a nie że większość ludzi tak mówi a to chuja prawda...ten spidzik był prawie w jednej wielkiej grudzie ludzie usypywali sobie malutkie cieniutkie kreski i było po nich,kolega który to miał stary wieloletni spidziaż dawał niedużą grudkę na łyżke wszystko sie rozpuszczało w zimnej wodzie i walił...już nigdy sie wiecej taki mocny nie trafil nigdy aha kolor był jasno biały konsystencja suche grudy ,proszek
podejrzewam że ponad 90 % bo nie tylko ja sie tym zachwycałem swego czasu,ale wielu ludzi którzy w porównaniu ze mną to mają wielkie doświadczenie...

no ale teraz nie ma dostepu znajomi starzy chuj wie gdzie sie podziali cześć nie żyje...to wziołem to co było od takiego niby znajomego ...zawsze pytam go ,nic nie dojebałeś bo ja to rozpuszczam ,a on nie nie ...ale i tak żadnemu chujowi nie wieże jak nie on to ktoś przed nim troche jakiegoś apapu dojebał...

a daje ten koleś mało że szkoda gadać.przeważnie zauważyłem że jest tak że hel to przynajmniej sie dostaje w miare dobre porcje jest tyle ile ma być albo troche mniej a na tym speedzie jebanym to tak żenią że nieraz widze ludzie biorą naprawde z 500mg jako całego niby i dają 40 zyli.
  • 849 / 44 / 0
W Warszawie mając trochę kontaktów można kupić spida, który od fabryki miał niedaleko. A i wałki - marne sztuki i dosypywanie to raczej żadkość bo detalista ma przebicie około 400% jeśli puszcza po 40.
  • 493 / 15 / 0
no wiem ,ale u mnie debile to myśla że coś dojebie i ma 600 procent.dlatego wale takie dawki odrazu,, wiem że białe jest tanie hurtem my wtedy też mieliśmy b. tanio za tego czyściela.
może udało by sie znaleść coś innego ale nie chciało mi sie szukac to wziołem na miejscu, hel to zawsze co innego bo tu tego nie ma prawie wcale i tak trzeba jechać kawałek dalej ,ale przeważnie dobry sie trafia.
lucyper a ty już wogóle bo kabelkach nie jeżdzisz tak ??a jakie wspomnienia z czasów jak jechałęś z prądem po swojej instalacji??? robiłeś jakies miksy ciekawe?
  • 849 / 44 / 0
Waliłem kiedyś po kablach gdy zaczynałem z fetą. Tzn. wtedy gdy przestałem walić browna parę lat temu. Po jakimś czasie przestawiłem się z powrotem na kreski bo po paru miesiącach na fecie ciężko mówić o jakimś kopie po strzale. Miałem tylko ochotę by zaraz walnąć więcej, a gdy wali się tak +- 7 strzałów na dobę to z żyłami dzieją się rzeczy nieciekawe.

Miksy ciekawe? Kurwa, ja nie bardzo pamiętam tamte czasy. Feta poryła pamięć, a jeszcze dowalałem ją benzo by nie zwariować. Od paru lat już niczego nie daję po kanałach.
  • 493 / 15 / 0
ja kiedyś jak waliłem szpryce przez 3 dni pod rzą spida to pod koniec juz kopek był maleńki i zaraz nachodziła mnie ochota na jeszcze i powtórka ale dalej było słabo , poprostu myśle tolerancja na speeda jeszcze jak sie bierze dożylnie to szybko rośnie bardzo, ja ostatnio benzo wystrzegam sie jak mogę i wychodzi mi to dobrze kilka miesięcy bez głupiej rolki bez nitro czy est na senże o klonikach nie wspomne , ale niedługo po wielkim ciągu planuje detox od opiodów całkowity wiec nie wiem naprawde jak sobie pradze wiem że nie bede spał kilka dni po nocach wogóle a nie moge sobie na to pozwolić bo w dzień wtedy nie dam rady,ssam spid bez opiatów wogóle nie wchodzi w gre...
jestem zaopatrzony tylko w stilnoks na spanie ,nie brałem tego nigdy , pani doktor mi powiedziała dla pana to coś musze dać takiego nie uzalezniającego bo pan to..sam pan wie... i to dała dam rade na tym zasnąc i przetrzymać jakoś?
  • 849 / 44 / 0
Pani jakaś nieogarnięta. Zolpidem uzależnia i moim zdaniem można mieć po nim większą radochę niż po benzo. Halucynacje, euforia, ale też niestety odwalanie głupot podobnych do tych po klonach i z podobną amnezją. Na sen przy opiatowym detoksie będzie chyba za słaby, ale tu to z dostępnych usypiaczy to tylko nitrazepam daje radę odkąd Rohypnol wycofali.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.