Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Dla wiekszosci amfetaministów przychodzi taki moment że zdaja sobie sprawę iż są o jedną kreskę od domu wariatów.
a te pare miesięcy temu nic już totalnie nie było to wziołem jedną torbe podobno dobrego whita i jako że jestem do tego przywyczajony już można powiedzieć...to postanowiłem go sobie rozpuszczać i wstrzykiwąć dożylnie i wbrew pozorom spodobało mi się ...naprawde jest milutki kopek niby nie takie walnięcie w łeb jak np. po helu ale taki zupełnie inny niby spokojny ale miły i utrzymuje się dość długo przynajmniej jak dla mnie ja nie mam toleracji na spidy ,np.tablet ex wogóle nigdy nie jej od lat wcale!
działanie inne bym powiedział w chuj bardziej uzaleznia tak niż wciągana do nosa bo do nosa to gówno co jest w porównaniu do takiej samej dawki i.v. taka prawda niestety dla amatorów speeda co wciągaja nawet potężne dawki w swoje przeżarte nochale,i tak speed nie pokaże wam pełnego oblicza jak nie zobaczysz co to puknąc białko w cencie wody...
ja zawsze jestem zaopiacony jak wale to jem i śpie w nocy normalnie ale działanie czuje intensywne w chuj! dokładnie godzinę temu sobie zajebałem najpierw ćwiara białego i miałem poprzestać ale się spodobało to znów następna ćwiara na kapsel zimna woda i walnięcie w żyłe po raz drugi. no lubie te wjazdy tez tak macie że jak zaczniecie pukać prąd to walicie pare razy dziennie nieraz raz za razem ja np. wiem że jeszcze dziś rozpuszcze jeszcze 0,25 g gramka i znów się nastukam...
Jak bedzie dokładnie ten sam towar to następnym razem zajebie sobie 0.75 grama lub całego na raz ciekawe jaki lot będzie ,(wiem że nie ostatni,bo jestem wrecz pewny że przejdzie tyle)no może cały to troche przesada,ale te 3/4 w 1 cenciku ...
acha i żeby była jasność bo ludzie tu piszą w tym wątku czy warto próbować spida.
Więc powiem tak nie wart brać spida ,!!!jeśli już i tak bierzesz inne narkotyki to jest to nieraz jakiś tam dodatek i coś innego,ale też nie warto pewnie miksy śa nie za zdrowe dla naszych organów,tak myśle..ale jazdy są masakryczne moja najlepsz hel+białko w jednej insulinówce...
podejrzewam że ponad 90 % bo nie tylko ja sie tym zachwycałem swego czasu,ale wielu ludzi którzy w porównaniu ze mną to mają wielkie doświadczenie...
no ale teraz nie ma dostepu znajomi starzy chuj wie gdzie sie podziali cześć nie żyje...to wziołem to co było od takiego niby znajomego ...zawsze pytam go ,nic nie dojebałeś bo ja to rozpuszczam ,a on nie nie ...ale i tak żadnemu chujowi nie wieże jak nie on to ktoś przed nim troche jakiegoś apapu dojebał...
a daje ten koleś mało że szkoda gadać.przeważnie zauważyłem że jest tak że hel to przynajmniej sie dostaje w miare dobre porcje jest tyle ile ma być albo troche mniej a na tym speedzie jebanym to tak żenią że nieraz widze ludzie biorą naprawde z 500mg jako całego niby i dają 40 zyli.
może udało by sie znaleść coś innego ale nie chciało mi sie szukac to wziołem na miejscu, hel to zawsze co innego bo tu tego nie ma prawie wcale i tak trzeba jechać kawałek dalej ,ale przeważnie dobry sie trafia.
lucyper a ty już wogóle bo kabelkach nie jeżdzisz tak ??a jakie wspomnienia z czasów jak jechałęś z prądem po swojej instalacji??? robiłeś jakies miksy ciekawe?
Miksy ciekawe? Kurwa, ja nie bardzo pamiętam tamte czasy. Feta poryła pamięć, a jeszcze dowalałem ją benzo by nie zwariować. Od paru lat już niczego nie daję po kanałach.
jestem zaopatrzony tylko w stilnoks na spanie ,nie brałem tego nigdy , pani doktor mi powiedziała dla pana to coś musze dać takiego nie uzalezniającego bo pan to..sam pan wie... i to dała dam rade na tym zasnąc i przetrzymać jakoś?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.