Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Z tego co się orientuję jakiś wypełniacz (paracetamol?) zalepia nos, tu tego na szczęście nie było. Wjazdy żrące, ale bez przesady, zapach... tu tylko można powiedzieć, że prawilny.
Następnym razem postaram się o lepszy kontakt.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Coraz więcej pasty na rynku której jakość wymaga w chuj do życzenia.
Większość sortów ma dużo podobieństw czyli zapach coś aka trup, że nie raz aż się cofa, mokre małe grudki które z łatwością rozgnieść a dawki dla kogoś z doświadczeniem są od 300mg ..
W sumie za mną za chwile 4 lata regularnego zażywania fety, ilość różnych sortów które miałem pewnie nie zlicze. I niestety jedynie jak moge podsumować te 4 latka to że niedługo lepszym wyjściem będzie jakis mierny rc.. Oczywiście w zależności od dojść jakie ktoś ma, są jeszcze osoby które celują w jakość a nie w profit.
Niedawno wróciłem do mojego starego dojścia i przyznam że doznałem szoku.
Zapach minimalny nie standardowo żrący tylko taki subtelny, w jednej dużej kremowo-białej bryłce która była tak twarda że mam jej wgłębienie na karcie.
Zapomniałem już dawno jakie to może byc piękne, mocny przyjemny kop dopaminowy z mocnym stimem. Ale niestety trzeba się naszukać.
Ten fakt akurat przetestowaliśmy bardzo dobrze i wyjątkowo dobrze sprawdza się w przypadku amfy. Jak się ma 30 lat to klepie umiarkowanie, jak się ma 40 to delikatnie a jak 50 to sama stymulacja bez chwili dopaminowego kopa.
Związane to jest z budową komórek nerwowych, jak się przekształcają ze starością i przez to człowiek przeżywa o wiele mniejszą fazę. Taki stary człowiek ma podkłady dopaminy i w ogóle i ma potencjał, żeby czuć się młodo, rzecz w tym, że amfetamina nie daje tego efektu co kiedyś.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.