Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5 / / 0
Pytanko i prośba...
Podpowiedźcie mi jakie badania z krwi powinnam zrobić po pól rocznym ciągu z małymi przerwami 😔 próby watrobowe napewno ale co jeszcze? Dodam spadek wagi -20kg
Pozdrawiam i dzięki z góry za odpowiedzi
  • 397 / 32 / 7
Zrób jak ja po 2 letnim - idz do lekarza pierwszego kontaktu, powiedz mu prawdę on Cię skieruje na konkretne badania i powie co i jak dalej robić. Ja tez tak schudlem, po trochę pol roku od odstawienia juz nadrobiłem i mam całkiem niezłą formę. Powodzenia.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 47 / 2 / 0
Witam. Ostatnio kupiłem jakiegoś władka w NL za 10 euro tylko nie działał jak typowy władek, bardziej pobudzał umysłowo, niż fizycznie. Dawał też większą euforię i trzymał bardzo długo, bo jedna kreska wymiarów około 5cm x 0,6cm trzymała mnie aż 29 godzin. Pytanie co to mogło być, czyżby metamfetamina?
Uwaga! Użytkownik kapitanket nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 29 / 4
Brał ktoś na zryty łeb po speedzie Selegiline?
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 270 / 13 / 0
Dostalem mokry temat o konsystencji plasteliny, podziabalem na drobne,wsadzilem miedzy kartki i zostawilem. Teraz temat sie jakby zbrylil oraz te male grudki sa jak kamienie doslownie nie da sie ich niczym rozwalic. Jest jakis sposob aby przywrocic to do formy prochu?
  • 211 / 29 / 4
Trzeba było tak bardzo cienko rozprowadzić po kartce. Ja tak robiłem z pasta i zawsze było ok
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Jadłem kiedyś speeda łyżeczką i popijałem sokiem z marchwi. Dziś mam dwójkę wspaniałych dzieciaczków (zdrowych) a ja nie mam tkanki tłuszczowej i jestem silniejszym
  • 45 / 2 / 0
Jak już siekacie ten syfiasty mokry towar to czemu nie przemyjecie go chociaż acetonem? Pozbędziecie się większości zapachu i będzie po chwili suchy.
  • 236 / 17 / 0
Dostałam wała albo po prostu towar o niskiej aktywności. Działanie minimalne.
Sypać dalej bez obawy o jakieś przedawkowanie? (Poszedł prawie cały gram, a tolerancje mam zerową).
  • 236 / 17 / 0
Nie mogę edytować.
Nie porobiło. Może dil się tak troszczy, żebym się nie wjebała.:)) Jestem też na SSRI, ale ponoć feta działa normalnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.

Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.