Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 101 / 4 / 0
Ale ty jesteś jebnieta. Walisz scierwo w ciagach I w ciążę chcesz zajść. Weź krzywdy nie rób dziecku na początek. Ja pierdole jaki szlauf.
Wpadlas na pomysł, że nie możesz zajść w ciążę, bo cpasz tępo dzido?
  • 9 / 3 / 0
Zylonka999 odnośnie Twojej wypowiedzi nie doszukalam się żadnej wzmianki odnośnie przyczyny dla której masz skłonność do popadania w kolejne ciągi. Wyłącznie w celach rozrywkowych czy może jest to środek rozwiazujacy problemy życia codziennego bądź problemy natury zdrowia psychicznego itp.?
Uwaga! Użytkownik rizzla92 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Witam,
Mam dzisiaj wizyte u dentysty na borowanie zęba. Będę miała robione znieczulenia. Po jakim mniej więcej czasie będę mogła zjeść amfetaminę i czy znieczulenie będzie kolidowało z wzięciem tej substancji? %-D
  • 19 / 1 / 0
Nie mam adhd
Nie boli mnie też klatka ani nic z boku.
Czuję się raczej w miarę zdrowym człowiekiem
  • 5 / / 0
Rizzla92 na pewno nie rozrywkowo. Zaczęło się raz i skończyć ciężko - niestety. Wiec pewnie się łatwo domyśleć dlaczego ? 50% jednego i 50% drugiego. Nigdy nie potrzebowałam do dobrej zabawy ani narkotyków ani alkoholu.
Hapter czy to jest forum aby wzywać ludzi? I ich szmacic? Wydaje mi się ze każdy tu zalogowany ma coś na sumieniu i w głębi jesteśmy wszyscy do siebie podobni więc pozdrawiam!
  • 308 / 17 / 0
A czemu mialabys nie moc jesc fety po zabiegu?
  • 43 / 2 / 0
Witam macie jakies doswiadczenia z pasta amfetaminy z Tora? Jest tego duzo w ogloszeniach a moc podobno tez dobra a cena bardzo atrakcyjna.Patrzylem tez na sucha nie klejaca sie i mniej wiecej wychodzi ze 10 pasty kosztuje mnije wiecej tyle ile 3,5 g suchszej zrobionego na bmk.Wiadomo ze pasta odparuje to z 10 bedzie gdzies pewnie z 7 g.To na logike bardziej oplaca sie paste tylko nie wiem jak z moca, bo znowu na logike sucha zrobiona na bmk powinna byc mocniejsza.Napiszie swoja opinie.Pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik Grom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 11 / 0
Fetor tylko z Darkneta taki Chemicali - tak sie zwal. Za 80 zł wysylal niby 11 g pasty z Niemiec. Doszło z 18 g takiej no pasty normalnie to ciezko ja wysuszyc. Znudzilo mi sie to suszenie wszystko wsypałem w małą szklanke i do mikrofali na 10 sec. Pozniej troche siekałem i wuala gotowe. Troche przez to pewnie straciłem ale gdybym miał się z tym tak jebac to wole to niz strate z 5 godzin. Po wysuszeniu z 10g+ zostalo. Mocno w nos kurwi ze pol kreski i kurwa boli tak nos ze chuj. Smierdzi strasznie jak to gips. Ogólnie to polecam gościa w chuj. 10 g za 80 zł ? Gips dobry.
  • 1545 / 1586 / 0
po dobrej amfetaminie ( jak najmniej mieszanej, o niemieszana bardzo trudno ) nie powinien nos bolec !
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 43 / 2 / 0
ja z wlasnego doswiadczenia jak amph jest konkret i jak jest splyw chce sie zygac - naciaga cie.Macie podobnie ?
Uwaga! Użytkownik Grom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje

Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.

Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.