Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gwiazda »
ja raz dostalam taka fete ze jak ja wjebalam to po ok 20 min. dostalam dreszczy i bylo mi cholernie niedobrze.
Cos jak na tablecie zły trip.
Jak myslicie kto smi dal jakis szit czy moze organizm tak zareagowal bo mialam przerwe w cpaniu?
Zdarzylo mi sie to raz zeby tak mi bylo niedobrze, masakra
"Zawsze, dla Was zawsze będę śpiewał... do końca..."  R.Riedel.[*]
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
wjebalam
dozylnie? jezeli tak to mogl byc pirogen na filtrze albo cokolwiek niestetylnego. pirogen = bakteria wywolujaca goraczke o okresie intubacji okolo 15 minut. raz tak mialem, nic fajnego
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gwiazda »
hmmm może ale nie wydaje mi sie, zawsze wszytsko robie sterylnie, czyste rece, wszystko jednorazowe itd.
a tu taki zonk:/

pozatym kumpel to wciągnąl i też sie nie czuł dobrze
"Zawsze, dla Was zawsze będę śpiewał... do końca..."  R.Riedel.[*]
  • 53 / / 0
greenz pisze:

dozylnie? jezeli tak to mogl byc pirogen na filtrze albo cokolwiek niestetylnego. pirogen = bakteria wywolujaca goraczke o okresie intubacji okolo 15 minut. raz tak mialem, nic fajnego
Amfetamina jest apirogenna szanse na zlapanie pirogena sa zdecydowanie znikome. Innymi slowy to wybija prawie wszystko :D
Umarl król...
Niech zyje król...

[H]
  • 1 / / 0
wpieprzaliscie po prostu Metamfetamine :D coś zajebistego lecz strasznie wyniszczającego organizm
  • 194 / 2 / 0
Następny specjalista. Kto Ci opchnie mete w cenie fety skoro meta jest droższa ok 10razy
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 440 / 30 / 0
feta_to_wyszczupla pisze:
strasznie wyniszczającego organizm
Ekspert ds. wyniszczania organizmu przez narkotyki normalnie :D . Kto Ci coś takiego zasugerował? A normalne ścierwo to zdrowe jest tak?
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 4 / 0
heh a propo dziwnej fety pamiętam kiedyś w kilku typa oszamaliśmy z 3 albo 4 połówki w ciągu dnia pod wieczór byliśmy nagrzani lepiej niż chińczycy którzy zrzucali bombe na hiroszime. patrzyliśmy na siebie jeden na drugiego, specjalnie patrzyliśmy w innym kierunku żebyśmy na siebie mogli spojrzeć he i non stop te gały rozjechane, mruganie oczami itp znacie te tiki :blush: TEN SPID W OGÓLE NIE KLEPIE HEHE, a wyobraźcie sobie jak to przekomicznie musiałoby wyglądać z oczu trzeźwej osoby - paru gości najechanych niczym z blade'a :-D
wyśpię się po śmierci
ODPOWIEDZ
Newsy
Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.