Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
Post autor: gwatemel »
up.

ja miałem po krótkim ciągu mety(nie wiem skąd diler ją miał, ale faktycznie wyglądała na meth). Takiego pierdolca we łbie dostałem, że cały miech do siebie dochodziłem. Miałem wrażenie, że monitor od kompa to 1 wielka kamera i mnie ludzie obserwują co robię w pokoju. Ogólnie fetowe nie halo :) ale już jest ok.
Uwaga! Użytkownik gwatemel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 1 / 0
Post autor: trzynastylistopad »
ja po 4 letnim waleniu scierwa dostałem psychozy która trwa do dzis i na niewiele zdaja sie neuroleptyki wszelakie ssri i inne leki które brałem i biore tonami.......a nie fukam juz 2 lata i co? i rysa...
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 1107 / 52 / 0
Post autor: Syberek »
Po jakim czasie i częstotliwości speedowania dopadały was te psychozy ?? %-D
Ja jeszcze nie miałem żadnych lęków po speedzie, czasem tylko potrafiłem sie wystraszyć czegoś bardziej niż na trzeźwo.. :nuts:
ciekawe czy ta psychoza dopadnie i mnie... :huh:
kurwa czemu za te chwile przyjemności trzeba płacić taką cenę?? :-(
Chuj na kaczych łapach
  • 974 / 17 / 0
Post autor: dr.Kubeusz »
Nie pamiętam kiedy dostałem pierwszej psychozy po spidzie, ale nie prędko się to stało. Na początku ciachania przez myśl mi nie przeszło co futryna robi z głową.
2. Oczywiście, że cię dopadnie, najlepiej fukaj w ciągu to nie będziesz musiał czekać zbyt długo hehe :-D
3. Jakiej przyjemności?? gdybym kiedyś wiedział co potrafi dać prawdziwą przyjemność to napewno nie wybrałbym prądu. Ścierwo jebane.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 474 / 10 / 0
Post autor: burek123 »
pacha nie żreć w ciągach ! bo po takich głupich 4-5 dniach jechania na dobrym spidzie pod kopułą już sie robią dziwne szmery.
Maisssterrr qrwy
  • 974 / 17 / 0
Syberek pisze:
Nie będę speedował w ciągu ; ) az tak bardzo tego nie lubie a i kase mam na co wydawac ; )
A co do tej przyjemnosci to chyba jednak musisz mi przyznac, ze jakiegos rodzaju ucieche scierwo daje ??
tak muszę przyznać rację, ale to oszustwo, nie przyjemność. Przyjemność mam po opiatach albo po dobrym seksie.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 129 / 8 / 0
Ja byłem w takim stanie po 3 miesięcznym ciągu na mecie, że siedząc w pokoju i przełykając ślinę bałem się ze staży odrazu do mnie wpadną, zejść z łóżka to musiałem opracowywać plan schodziło mi na to okolo 2 godzin, wyjść z domu na rynek nie było mowy. Wszystko podczas działania, jak zoorientowałem się co stało się z moim mózgiem rzuciłem to wpizdu i jebie czasami np dzis :D Wiecie co stwierdziłem? że odkurzanie na speedzie jest niebezpieczne, mało co bym wylądował przed domem, nie wiem czy śnieg chciałem odkurzać czy co. Z fetą i odkurzaczem nie ma zabawy %-D miłego.. szkoda ze mi się skończyła.

btw; exe uważaj na amfę bo nie służy specjalnie twojemu umysłowi ;-) anyway wciąganie przez nią fetę usprawiedliwia jej herezje %-D
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2009 przez I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme, łącznie zmieniany 1 raz.
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
  • 116 / 2 / 0
Post autor: nonname »
Sam jesteś odkurzacz %-D
  • 974 / 17 / 0
I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme pisze:
:D Wiecie co stwierdziłem? że odkurzanie na speedzie jest niebezpieczne, mało co bym wylądował przed domem, nie wiem czy śnieg chciałem odkurzać czy co. Z fetą i odkurzaczem nie ma zabawy %-D miłego.. szkoda ze mi się skończyła.

Odnośnie odkurzania po futrynie to ja raz "odkurzyłem" pół pokoju samą rurą od odkurzacza. Tzn zapierdalałem nią po podłodze a ona nie była podłączona do odpalonego odkurzacza. Ale miałem ubaw później z tego
  • 371 / 3 / 0
Post autor: Julietta »
Dobrych kilka lat temu wybralismy sie do innego miasta po bezet/ który miał sie ku końcowi/. Przed wyjazdem uraczylismy sie białym /bo akurat okazjonalnie ktos zakupił/. Czułam sie swietnie, mało co mnie z butów nie wyzuło, rozmowa sie kreciła, było git. Po dojezdzie na miejsce/ ok. 4 godz/ okrazalismy rynek, zmierzajac ku celowi. Popołudnie spedzilismy na osiedlu u znajomego. Pod wieczór gdy zbieralismy sie do odjazdu załapałam taka paranoje, ze gdzie nie spojrzałam widziałam tajniaków - wszyscy w niebieskich koszulach, szepczacy cos do krótkofalówek - tak wkreciłam wszystkim chorobe, ze wrocilismy bez bezetu - bo wyrzucilismy go przy dworcu w krzaki. Co sie okazało pozniej, tajniacy faktycznie byli - bo do miasta tegoz akurat przyjechał Prezydent Kwasniewski :) a ja sama wsiadłam w pociag i pojechałam po bz, bo nasi znajomi nie potrafili zrozumiec dlaczego go nie przywiezlismy. Ze wstydu skłamaliśmy, ze znajomy nas wystawił i trzeba jechac jeszcze raz. Nie musiałam kupowac nowego bo na szczescie kumpel wyrzucil go w dosc odległe krzaki i wróciłam cała i zdrowa z bz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.