Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
przyzwyczailas swoj organizm do nauki na fecie to sie niedziw ze teraz bez bniej nie umiesz wkuc tyle ile bys chciala.ja tak mialam z rysowaniem-na fecie rysowalam ciagle,mialam mnostwo pomyslow i zajmowalam sie tym nawet po 8 godzin dziennie(az mi palce puchly)..teraz jest z tym ciazko..nierysuje prawie wcale..pomysly wyparowaly...niemam motywacji..-zaprzepascilam zdolnosci zaćpywajac je.ciezko jest wrocic do tego.
napewno uzaleznilas pewna sfere swego zycia od amfy
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 62 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Amina »
Hmmm...tylko najgorsze jest to, że wydaje mi sie ze nauka jest tylko wymowka...jak juz zaczne to nie biore tyle zeby sie uczyc, tylko tyle zeby mnie ostro jeblo- no i nauka wiadomo idzie na drugi plan i sie w cos wbijam. teraz mam bynajmniej taki meeting- i jak sobie walne to juz tak ze rece mi lataja na wszystkie strony..ale to norma. hah smieszne jest to ze juz nawet po bialym mi sie nie chce uczyc- moj facet bynajmniej mi wkreca, ze moze jestem juz uzalezniona- nienawidzi fety- no i zastanawia sie czy prace mgr tez mam zamiar tak napisac. qr...a jak tak dalej pojdzie to sie na tym skonczy!!! :-/
  • 802 / 28 / 0
no to sama sobie sobie odpowiedzilas.

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 62 / 2 / 0
Qr..a musze z tym skonczy zanim bedzie za pozno- teraz skoncze ta sesje a potem bierzemy sie z moim facetem za ostra robote!!!! Wisior czytalam twojego bloga- niezly kibel, ale w pelni rozumie mechanizm dzialania- tez mialam fazy z wymyslaniem innego sposobu aplikacji- dobrze ze panicznie boje sie igiel...WSPOLCZUJE CODZIENNEJ WALKI...WIEM CO TO ZA MECZARNIA... :-/
  • 62 / 2 / 0
Hmm a nie zastanawialaś się może nad wolontariatem- pomoc ludziom uzależnionym?? To może ci pomóc no wiadomo innym!!! Ja zaczynam sie nad tym zastanawiać- moze w koncu zobacze na czyims przykladzie jak sama wygladam- bo ja tego nie widze- moze nie chce widziec...kto wie??
PS. Właśnie skruszył mi się 3 ząb- juz wiem na co bede zarabiac zagranicą. %-D
  • 62 / 2 / 0
Ja mam zazwyczaj podobnie- 2 miesiące ostrej jazdy: myślenie non stop, tylko ze ja musze spac, wiec nieprzespana noc to dla mnie abstrakcja. mam tzw ciag wczesniej wystarczalo mi bardzo malo-jakies 2-2,5g na okolo 2 miesiace. teraz juz potrzebuje wiecej- ale tez nie jest zle- 1g na okolo 10 dni,ale wiadomo nie hurtowy, nie wazony i nie wiadomo z czym zmieszany. fakt wpadnie sie w ciag to sie plynie- ja pomimo wbijania sie w jakies pierdoly to jednak egzaminow nie zawalilam to jest plus-chociaz teraz nie jest za kolorowo bo sobie wszystko przekladam. nie wiem dla mnie jest abstrakcja to, ze ludziom tak trudno potem przestac- ja wracam po 2miesiecznym ciagu do domu- i jest spokoj...nic fety dla mnie nie ma. kodys jak zaczynalam brac to mi sie nawet w nocy snila- teraz po prostu w innym srodowisku jej dla mnie nie ma- nie istnieje.
JESLI WIERZYSZ ZE TAK LATWO BEDZIE CI NIE WROCIC TO SIE GRUBO WYLISZ. ZOBACZYSZ ZAPAL OPADNIE I STWIERDZISZ A CO MI TAM. TAK JEST ZAWSZE- JA PO TAKICH CIAGACH- ZAWSZE SOBIE POWTARZAM, ZE TO BYL OSTATNI RAZ. PO 6MIESIACACH ZAPAL MIJA I SIE ZACZYNA OD NOWA. MYSLISZ WTEDY JUZ W INNYCH KATEGORIACH NIZ JAK ZARAZ PO SKONCZENIU TAKICH CIAGOW.
10-20g hurtowo- czyli w miare czysta, wazona itd.ja pie....ole TAKIEGO SPUSTU TO JA JESZCZE NIE WIDZIALAM!!!!
  • 290 / 6 / 0
od ośmiu dni jestem na przymusowym odwyku. Jest beznadzieja tylko pixy jakieś łykne ale to nie to samo. Masakra. Ja już mam dość
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
na przymusowym odwyku od fety tylko?..co to za odwyk?..skoro lykasz pixy.wez troche wyjasnij bom ciekawa

• 290 / 6 / 0
jak dla mnie to odwyk, a pixy to jako środek zastępczy. A przymusowy bo... domyśl sie sama, (okoliczności przyrody na to nie pozwolily). Wiem że to może dziwnie brzmieć, ale jestem na odwyku mimo że łykam pixy. Od 8 dni nie siupie. I mam tego dość, oby to się skończyło9 szybko
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
dla mnie to wsumie ,,zaden,,odwyk.
okolicznosci przyrody???
what's that?

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód

Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.