Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
funja pisze: A tak przy okazji... Czy zdarzyło się wam (do zapodających w kabel) po strzale po jakiejś godzinie lub więcej - straszliwie źle się poczuć? Chodzi o ból mięśni, gorączkę, serducho wali i ogólnie masakra... Czy to wina towaru? A może ilości? A może początki wstrząsu anafilaktycznego?
Mnie dopadło parę razy... Dużo pić + 2 nurofeny ultrafast i leżeć lub siedzieć spkojnie (a skręca ból na maksa). 10 - 15 min i przechodzi (feta też). Przykre doświadczenie..
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
kumpel kupil 15sztuk wciagania.
jest strasznie dziwne bo bardzo pomaranczowe lepkie jak plastelina ... ;( nie da sie tego wciagnac ponadto jest mokre i sie przykleja do wora. o wciaganiu nie bylo mowy po wtarciu sobie w dzisla po okolo 1/4 grama bylo dosyc slabo.
jutro chce to powtorzyc z polowka moze bedzie lepiej ... zapach typowy dla bialego proszku choc troche mocniejszy... w smaku gorzkie nie jest cierpkie tylko gorzkie. krzywi ryj ale nie jest najgorzej. jezeli ktos sie spotkal z takim czyms to prosze o odpowiedz co z tym zrobic zeby dobrze kleplo ( w kanal nie wchodzi w gre i z wciagnieciem tez raczej hujnia... da sie to doprowadzic do proszku?? jak?? foty niestety nie zalacze bo nie mam apartu ;( ) i dlaczego to moze byc pomaranczowe i takie lepkie??. pozdro
Możesz to odparować (nie wiem czy straci przypadkiem na właściwościach, nigdy tego nie robiłem). Możesz też samarkę wypłukać w jakimś piciupiciu. Najlepiej to w kanał...
Jean Cocteau
tomekthc15 pisze: nie mam tyle lat co w nicku a gdyby nawet to moja sprawa nie kazdy gowniarz jest frajerem ktory nie mysli nad tym co robi.... wiec nie najezdzaj na nich
Dodano 13 października 2007, 2.47:
A co do "plastelinki" to ja miło nawet ją wspominam... jedzoną i pykaną...
Chemik do dupy!!! Co jest qrwa z tym towarem? Czy juz nikt nie umie zrobic czegos speedujacego? Czy tylko Mazowsze jest trefne...?
Scalono posty #czeslaw
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.