Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siemka poprosiłam dziś kolegę o załatwienie działki i dostałam z innego źródła. Ogólnie wali jak jakieś środki czystości, wciagajac nie zauważyłam różnicy między tym a innymi które miałam, ale jak włożyłam pod język to szczypalo nie do wytrzymania a o wcieraniu w dziąsła nie ma wgl co mówić. Ktoś coś wie czemu tak jest, że od jednego jest ok a od drugiego wali jak domestos i szczypie niesamowicie?
  • 581 / 77 / 0
Kwestia zanieczyszczeń oraz tego, z czym żeni towar dany Seba.
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2429 / 580 / 155
Zanieczyszczenia to raz, one tu najwięcej ,,bigosu'' robią. Ale zdarzają się też problemy z dziąsłami i śluzówką jamy ustnej po częstym wcieraniu w dziąsła / podawaniu sublingual.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.